Slavenības
2020. gada 21. septembris, 14:14

Breda Pita jaunā mīļotā atbild uz jautājumu par nepatiku pret Džoliju

Jauns.lv

Aktiera Breda Pita jauno draudzeni Nikolu Poturalski (27) ne viens vien jau pacenties rīdīt naidā ar Andželinu Džoliju (45). Taču modele kliedējusi visas baumas, kas klīst par viņas it kā naidīgo attieksmi pret sava mīļotā bijušo sievu.

Modele Nikola Poturalski

gallery icon
72

Tiklīdz kļuva zināms par modeles romānu ar Holivudas aktieri, viņai aizvien biežāk nākas saskarties ar nelabvēļiem. Breda Pita mīļotā sieviete cenšas viņiem nepievērst uzmanību un turpina publiski runāt par savu laimi. Taču vienam nelabvēlim tomēr ir izdevies aizskart modeli.

View this post on Instagram

Happy people dont hate 🧡🧡🧡

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Poturalski publiskojusi fotogrāfijas, kurās redzama spilgti oranžā augumam piegulošā mini kleitā. Savus attēlus modele papildinājusi ar īsu frāzi. “Laimīgi cilvēki neienīst,” – komentārā pie fotogrāfijām pierakstījusi Nikola.

Breds Pits un Flī no “Red Hot Chili Peppers” apjūsmo motociklu

gallery icon
9

Kāds “Instagram” lietotājs tūlīt pat pajautājis, kāpēc Poturalski neievēro savu dzīves kredo un abi ar Bredu ir nostājušies pret Andželinu. Viņš savus argumentus balstījis uz to, ka Poturalski vienmēr izdzēšot visus komentārus, kuros pieminēta Džolija.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

Nikola šajā reizē neizturēja un atbildēja uz apvainojumu. “Es neizjūtu pret viņu naidu,” apgalvo modele. Daudzi Poturalski bloga sekotāji nekavējoties nostājās modeles pusē, kā arī veltīja viņai dučiem komplimentu par izteiksmīgo un spilgto tēlu.

Pits un Džolija apmeklē filmas „In the Land of Blood and Honey” pirmizrādi Parīzē.

gallery icon
29