foto: REUTERS/SCANPIX
Dziedātāja Teilore Svifta fanei uzdāvinājusi vairākus tūkstošus Kanādas dolāru
Dziedātāja Teilore Svifta
Slavenības
2019. gada 14. augusts, 13:47

Dziedātāja Teilore Svifta fanei uzdāvinājusi vairākus tūkstošus Kanādas dolāru

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta (29), kuras bagātība mērāma aptuveni 360 miljonos ASV dolāru, pārsteigusi kādu izmisušu fani no Kanādas, kura nespēja tikt galā ar savu studiju maksu, ziņo "CBS News".

"Aješa, turpini mācīties, meitēn! Es mīlu tevi! Teilore," pirmdien līdz ar naudas pārskaitījumu savā kontā ziņojumu saņēmusi studente. Slavenā dziedātāja uz meitenes "PayPal" kontu bija pārskaitījusi 6 386 Kanādas dolārus. Ar tiem Aješa spēs nosegt visu atlikušo mācību maksu, kā arī mājokļa izmaksas nākamajam semestrim.

Kā stāsta priecīgā meitene, viņa palīgā saucienu bija ievietojusi sociālajā vietnē "Tumblr", kuru, kā zināms, plaši izmanto arī mūziķe Svifta. Aješa savas profila bildes vietā bija ievietojusi Sviftas foto, tādējādi atklājot dziedātājai, ka ir viņas mūzikas cienītāja.

Aješa ierakstā stāstījusi, ka viņas vecāki, kuri strādā par minimālo algu, vairs nespēj meitai apmaksāt studijas koledžā. Turklāt viņas māte sirgst ar hronisku nieru kaiti, kas situāciju tikai pasliktina.

Tagad meitene nespēj noticēt pirmdien notikušajam: "Es ievietoju ierakstu par to, ka nespēju tikt galā ar mācību maksu un jau pēc divām stundām saņēmu šo ziņu," stāsta jauniete. "Man nav, ko teikt. Es nespēju pārstāt raudāt. Man trūkst vārdu." Tāpat slavenā dziedātāja uzaicinājusi meiteni uz tikšanos viņas koncertā.

foto: Instagram / ayeshakhurram

Šī nav pirmā reize, kad Svifta finansiāli atbalstījusi savus fanus. 2014.gadā dziedātāja kādam studentam parādu segšanai nosūtīja gandrīz 2000 ASV dolārus, bet 2017.gadā palīdzēja grūtniecei iegādāties jaundzimušajam nepieciešamās ikdienas preces. Savukārt šī gada sākumā viņa atbildēja uz fana atsūtītu saderināšanās svinību ielūgumu, pārsteidzot pāri ar savu klātbūtni un nodziedot viņiem viņu mīļāko serenādi "King of My Heart".