foto: Rocky/WENN.com/Vida Press
Dziedātājs Robijs Viljamss atklāj vienkāršu veidu, kā cīnīties pret smēķēšanu
Robijs Viljamss.
Slavenības
2019. gada 9. janvāris, 14:34

Dziedātājs Robijs Viljamss atklāj vienkāršu veidu, kā cīnīties pret smēķēšanu

Jauns.lv

Britu dziedātājs un populārā talantu šova "X faktors" žūrijas loceklis Robijs Viljamss atklājis savu Jaunā gada apņemšanos - atmest smēķēšanu. Nu dziedātājs padalījies ar informāciju, ka lielāko palīdzību cīniņā viņam sniedz krāsainie zīmuļi, ziņo ārvalstu mediji.

Kamēr liela daļa sabiedrībā populāru cilvēku dod priekšroku dažādām dārgām metodēm, piemēram, hipnozei, Viljamss atklāj, ka labāko paņēmienu atradis starp bērnu rotaļlietām.

Dziedātājs pievērsies krāsošanas grāmatiņām. Krāsainie zīmuļi ļoti labi novēršot domas no ķeršanās klāt kārtējai cigaretei. Viljamss neslēpj, ka mēdzis nopīpēt pat līdz 40 cigaretēm dienā. Kad uznāk vēlme uzsmēķēt, viņš ķer pēc krāsu zīmuļa.

foto: Instagram (robbiewilliams)
Dziedātājs Robijs Viljamss atklāj vienkāršu veidu, kā cīnīties pret smēķēšanu

Ar savu atklājumu dziedātājs padalījies sociālajā tīklā "Instagram". "Pašlaik nodarbojos ar krāsošanu, kas ir labi, jo man ir kaut kas, uz ko koncentrēties. Māksla ir lieliska tavam prātam," videoklipā pamāca Viljamss, "Visi, kuri apņēmušies kopā ar mani atmest smēķēšanu, turpiniet! Cīņa ir tiešām smaga. Visu nedēļu man klājās labi, grūtības pakāpe bija aptuveni seši skalā no desmit, tomēr pirms pāris stundām man sākās panikas lēkme, es sabruku. Nācās iziet no mājas, lai nomierinātos."

Slavenais britu mūziķis atzīst, ka smēķēšanas atmešana nenākas viegli. Reiz par smēķēšanu uz skatuves Austrālijā viņš saņēmis 60 mārciņu sodu. "Mani baida fakts, ka varu krasi pieņemties svarā. Tomēr palikt dzīvam savu bērnu dēļ ir liekā svara vērts," apņemšanos komentē Viljamss.

foto: Beretta/Sims/REX/ Vida Press
Robijs Viljamss.

Dziedātājs jau reiz atmetis netikumu - 2012.gadā, pēc meitas Tedijas piedzimšanas. Diemžēl kāre pēc cigaretēm bija tik stipra, ka jau 2016.gadā Viljamss atsācis smēķēt.

Tā Robijs Viljamss un viņa sieva Aīda Fīlda pasaulē gaidīja otro bērnu

Robijs Viljamss dzemdību laikā bija līdzās sievai Aīdai Fīldai un ik pa laikam sociālajos tīklos publiskoja attēlus no notiekošā.

gallery icon
28

Robija Viljamsa meita Tedija princeses Eiženijas kāzās

Robija Viljamsa un Aīdas Fīldas vecākā atvase, sešus gadus vecā meita Tedija bija viena no līgavas māsām princeses Eiženijas kāzās.

gallery icon
19

Robijs Viljamss nopērk māju par 21 miljonu dolāru

gallery icon
20