foto: AZ-Daddy/X17online.com/All Over / Vida Press
Kima Kardašjana palepojas ar milzīgu zelta telefonu kā no astoņdesmitajiem
Slavenības
2018. gada 9. augusts, 14:19

Kima Kardašjana palepojas ar milzīgu zelta telefonu kā no astoņdesmitajiem

Jauns.lv

Māsas Kortnija un Kima Kardašjana šonedēļ Losandželosā kopā bija devušās šopinga tūrē, un Kima pārsteidza ar savu jauno aksesuāru - milzīgu zelta mobilu telefonu gluži kā no astoņdesmitajiem gadiem.

Kortnija nupat izšķīrusies no sava drauga Junesa Bendžimas un mierinājumu meklēja iepirkšanās gājienā kopā ar savu meitu Penelopi un māsu Kimu. Efektīgo daiļavu pastaiga, protams, pievērsa arī fotogrāfu uzmanību, un Kima parūpējās, lai lielākā daļa fotoobjektīvu zibšņu būtu viņas virzienā.

foto: AZ-Daddy/X17online.com/All Over / Vida Press
Izrādījās gan, ka tas nav nekāds saziņas līdzeklis, bet zeltīta mobilā tālruņa izskatā veidota somiņa.

Kima pie rokas nesa, kā izskatījās, milzīgu zelta telefonu, ko deva izpētīt arī savai māsai. Izrādījās gan, ka tas nav nekāds saziņas līdzeklis, bet zeltīta mobilā tālruņa izskatā veidota somiņa.

Kima un Kortnija Kardašjanas Losandželosas lielveikalā

Realitātes šovu un sociālo tīklu zvaigznes māsas Kima un Kortnija Kardašjanas Losandželosas lielveikalā.

gallery icon

Zīmols "Judith Leiber" jau krietnu laiku dara rokassomiņas, kas nezinātājam var likties kā pavisam kas cits. Klači kā apzeltīta glāze, kūciņa, spēļu sunītis vai telefons katrs maksā vairākus tūkstošus eiro. Nu, izskatās, radīta somiņa stilizēta astoņdesmito gadu mobilā tālruņa veidā, un tādu savā īpašumā iegādājusies arī Kima Kardašjana.

foto: MEGA/SCANPIX/LETA
Kortnija un Joness bija pāris aptuveni divus gadus.

39 gadus vecā Kortnija un 25 gadus vecais Juness nesen izšķīrušies - attiecību izjukšanas iniciatore bijusi realitātes šovu zvaigzne, vēsta amerikāņu tabloīdi. Abi bija kopā aptuveni divus gadus.