foto: Vida Press
Vienīgais iemesls, kāpēc princis Harijs vēl nav bildinājis Meganu
Princis Harijs un Megana Mārkla.
Slavenības
2017. gada 26. oktobris, 07:10

Vienīgais iemesls, kāpēc princis Harijs vēl nav bildinājis Meganu

Kasjauns.lv

Viņi satiekas jau vairāk nekā gadu. Viņa nesen bijusi uz tēju ar pašu karalieni. Viņa uzteikusi darbu populārā seriālā. Kāpēc gan princis Harijs vilcinās ar bildinājuma izteikšanu draudzenei amerikāņu aktrisei Meganai Mārklai?

Pie visa, kā izrādās, vainojams laiks. Pāris gaida bildinājumam piemērotu brīdi! Karaliskās ģimenes obligāto pienākumu kalendārs jau ir pilnībā saplānots līdz šā gada decembrim, turklāt ir viens īpašs notikums, ko princis Harijs ar savu precību paziņojumu nekādi nevēlas aizēnot. Šā gada 20. novembrī karaliene Elizabete II ar vīru Edinburgas hercogu princi Filipu atzīmēs platīna kāzu gadadienu. Viņi laulībā būs nodzīvojuši jau apaļus 70 gadus!

Šādu iespējamo vilcināšanos iemeslu ar saderināšanās izziņošanu min Darens Makgreidijs, Viņas Majestātes un karaliskās ģimenes šefpavārs, kurš britu galmā strādājis no 1982. gada līdz 1993. gadam: „Nedomāju, ka Harijs aizēnos vecvecākus. Uzskatu, ka viņš pagaidīs līdz decembrim un... sniegs paziņojumu. Tas nozīmē, ka Megana Ziemassvētkos dosies uz Sandrigenu.”

foto: Vida Press
Neskaitāmi ziņu avoti vēsta, ka par saderināšanos pāris paziņos vēl šogad pat. Visticamāk īsi pirms Ziemassvētkiem.

Karaliskā ģimene parasti pavada Ziemassvētkus savā Sandrigenas īpašumā Norfolkas grāfistē Anglijā. Ja princis Harijs un Megana Mārkla līdz tam brīdim būs paspējuši saderināties, bijušais šefpavārs ir pārliecināts, ka Meganu aicinās pievienoties ģimenei viņu tradicionālajās svinībās.

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi iziet sabiedrībā, sadevušies rokās

Pēc vairāk nekā gadu ilgas draudzēšanās princis Harijs un Megana Mārkla nesen pirmo reizi publiski izrādījuši, ka viņu attiecības ir ...

gallery icon
36

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē polo maču

2017. gada maijā princis Harijs un Megana Mārkla redzēti kopā apmeklējam polo maču Berkšīras grāfistē Anglijā.

gallery icon
17

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē draugu kāzas Jamaikā

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi kā pāris apmeklējuši Harija labākā drauga kāzas Jamaikā. Mācītājs, kurš laulājis jauno pāri, ...

gallery icon
33

Megana Markla apstiprina attiecības ar princi ar kaklarotas palīdzību

Aktrise Megana Markla nēsā zelta ķēdīti, ko rotā divi burtiņi – „M” un „H”, kas ir viņas un prinča Harija ...

gallery icon
6

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla

gallery icon
37