foto: Instagram, Vida Press
Rianna dodas uz karnevālu Barbadosā. Tērps liek elpai aizrauties!
Ražas svētkos dzimtajā Barbadosā popzvaigzne Rianna priecē klātesošos ar iespaidīgu tērpu. Karnevāls vietējiem iedzīvotājiem ir lieli svētki un viņi cukurniedru novākšanu atzīmē astoņu dienu garumā.
Slavenības
2017. gada 9. augusts, 16:45

Rianna dodas uz karnevālu Barbadosā. Tērps liek elpai aizrauties!

Kasjauns.lv

Popzvaigzne Rianna (29) lepojas ar savu senču tradīcijām un bieži atgriežas dzimtajā Barbadosā, lai piedalītos kultūras pasākumos.

Rianna ražas svētku festivālā Barbadosā

Popzvaigzne Rianna lepojas ar savu senču tradīcijām un bieži atgriežas dzimtajā Barbadosā, lai ņemtu dalību kultūras pasākumos. Šoreiz viņa piedalījusies ...

gallery icon

Dziedātāja Rianna lika daudzu elpām aizrauties, pateicoties jutekliskajam karnevāla tērpam, kādu bija izvēlējusies gadskārtējā festivāla „Crop Over” apmeklējumam. Popzvaigzne bija tērpusies miniatūrā bikini, kas bagātīgi rotāts dārgakmeņiem. Ietērpu viņa papildinājusi ar gliteriem rotātām tīkliņzeķubiksēm, košu parūku, krāšņu galvasrotu un grandioziem spalvu spārniem.

Atšķirībā no populārā Brazīlijas karnevāla, kurā dāmas tērpjas līdzīgos parādes tērpos, augstpapēžu kurpes Rianna bija aizstājusi ar baltām kediņām, ko darinājis zīmols „Puma”. Tādus sporta apavus, kādi redzami kājās Riannai, var nopirkt „Asos” mājaslapā par 74.32 eiro.

Barbadosā dzimusī skaistule par ražas svētkiem dzimtenē informējusi arī savus sociālo tīklu sekotājus, publiskojot virkni fotogrāfiju, kurā tie varēja novērtēt viņas lielisko figūru krāšņajā karnevāla tērpā.

„Crop Over” festivāls katru gadu tiek rīkots, lai atzīmētu cukurniedru ražas novākšanas beigas. Cukurniedres šajā zemē audzē jau kopš koloniju laikiem. Vienmēr pēc ražas ievākšanas ļaudis rīkojuši dzīres, lai to atzīmētu. Tā arī radies aizvien populārais „Crop Over” festivāls.

Rianna apmeklē karnevālu Barbadosā

gallery icon

Ražas novākšanas festivāls Barbadosā tiek plaši svinēts astoņu dienu garumā. Pirms četriem gadiem Riannas dalību karnevālā bija atnācis klātienē vērot arī viņas vectētiņš Laionels Bretveits. Sirmais kungs plaši smaidīja un bija acīmredzami lepns par savu mazmeitu krāšņajā karnevāla tērpā. Viņu nemulsināja, ka Rianna ielās izgājusi gandrīz kaila. Opis bija patiesi lepns par savu skaisto mazmeitu. Arī Rianna bija priecīga, redzot skatītāju rindās opapu, un sirsnīgi viņu apskāva un sabučoja.

Tēmas