Mārtiņš Rītiņš arī festivālā „Positivus”, kā allaž, ir pozitīvā noskaņojumā.
Slavenības
2017. gada 16. jūlijā, 06:02
Rītiņš savā pirmajā „Positivus” līdz skatuvei pagaidām vēl nav ticis
Latvijas labākais šefpavārs Mārtiņš Rītiņš šeptējas festivālā “Positivus” “Slow Food” ēstuvē, kur uzņēmies šefpavāra pienākumus, taču brīvajā laikā atpūšas, vērojot festivāla gaisotni un dodas pastaigās.
Sabiedrībā zināmi ļaudis Salacgrīvā apmeklē festivālu „Positivus 2017”
2017. gadā no 14. līdz 16. jūlijam sabiedrībā zināmi ļaudis Salacgrīvā apmeklē festivālu „Positivus 2017”.
Sarunā ar portālu Kasjauns.lv Rītiņš pastāstīja, ka šajā festivālā ir pirmo reizi, taču iespaidi par esot tie labākie. “Ziniet, kultūra ir kultūra, un tas ir pats galvenais. Tagad, kopš nestrādāju vairs “Vincentā” esmu vēl brīvāks un varu piedalīties arī šāda veida kultūras pasākumu abās pusēs, gan pastrādāt, gan atpūsties,” saka Rītiņš.
Neiztiekot bez sev raksturīgā humora, šefpavārs teic, ka atpūtā tikšot vien tad, kad viņu pārējie komandas biedri atlaidīšot .”Vispār es šeit esmu komandieris, bet skatieties, no strādāšanas man pirksti vel nav atraduši,” skatoties uz savām rokām sacīja izcilais šefpavārs.