Džeksonu varēja nogalināt. Aizdomas joprojām krīt uz ārstu..
Slavenības
2009. gada 10. jūlijs, 20:35

Džeksonu varēja nogalināt. Aizdomas joprojām krīt uz ārstu..

Jauns.lv

Tiek pieļauts, ka Maikla Džeksona nāves apstākļu izmeklēšana var novest pie krimināllietas. „Dziedātāja ģimene ir informēta, ka iespējams šāds pavērsiens,” ziņo CNN.

Šī informācija parādījās pēc Losandželosas policijas vadītāja Viljama Bretona paziņojuma. Proti, izmeklētāju lēmums par to, kādu nāves versiju uzskatīt par galveno – nejaušu zāļu pārdozēšanu vai slepkavību – ir atkarīgs no sekcijas rezultātiem.

„To var noskaidrot tikai pēc toksikoloģisko testu veikšanas. Rezultātiem drīz jābūt gataviem,” teica policijas šefs.

Jāpiebilst, ka arī M. Džeksona ģimene uzskata, ka dziedātāja aiziešana no dzīves ir saistīta ar daudziem neskaidriem jautājumiem. Vai citādāk viņi būtu lūguši. lai slavenajam radiniekam tiktu veikta atkārtota sekcija?

Tikmēr pasaules medijos vislielākā piekrišana ir versijām par pašnāvību un zāļu pārdozēšanu. CNN uzsver – sākotnējās ekspertīzes liecina, ka popkaraļa ķermenī bija daudz spēcīgu zāļu, kuras ASV var iegādāties tikai ar receptēm. Ir zināms, ka naktī pirms nāves viņš iedzēris 10 nomierinošā preparāta "Xanax" tabletes. Lai tās dabūtu, vairāku gadu garumā M. Džeksons pielietoja viltību un iegādājās dažādos ASV štatos, kā pircējus izmantojot arī savus miesassargus. Izmeklētāji izbrīnīti arī par to, kā pie dziedātāja nokļuvis cits spēcīgs medikaments "Deprivan", kuru izmanto operāciju veikšanai.

Mazāk populārs ir viedoklis par slepkavību, tomēr šīs versijas piekritēji uzsver – dīvaina ir M. Džeksona personīgā ārsta, kurš pacientam bija klāt viņa dzīves pēdējās minūtēs, mīklainā pazušana... Lai gan viņš vēlāk atradās un bija gatavs atbildēt uz izmeklētāju jautājumiem, ārsta rīcība atstāj vielu pārdomām. Losandželosas policija arvien atrod pierādījumus par medikamentu pārdozēšanu, tomēr tā pieļauj slepkavības iespēju.

kasjauns.lv


Tēmas