Zvaigžņu formīgo dupšu noslēpums atklāts
Slavenības
2010. gada 30. augusts, 06:01

Zvaigžņu formīgo dupšu noslēpums atklāts

Jauns.lv

Par Bijonsē (28), Kimas Kardašajanas (29) un Dženiferas Lopesas (41) dupsīšiem jūsmo daudzi. Kāds ir šo dīvu noslēpums? Treniņi, plastikas ķirurgu veikti uzlabojumi vai varbūt silikona polsteri biksītēs?

Kādā no šarmantās R’n’B dziedātājas Bijonsē koncertiem atklājās rūpīgi slēpta patiesība. Īsā mini kleitiņa uz mirkli apkārtējo skatienam atklāja speciālus šortiņus ar silikona polsteriem, kas liek sēžamvietai izskatīties apaļīgākai. Meitenes, kas raizējas, ka daba viņām nav devusi formīgu dupsīti, var šādus šortiņus iegādāties internetā par nieka 30 dolāriem.

Ne tikai koncertos gadās šādi neveikli misēkļi ar tērpu. Reizēm arī sarkanā paklāja pasākumos krāšņais un smalkais vakartērps atklāj, ka dziedātājai zem tā ir polsterētie šortiņi. „Es neko neesmu špricējusi vai ķirurģiski uzlabojusi,” norāda Bijonsē. „Šādu dibenu man ir devusi daba. Līdzīgi kā jebkura sieviete, arī es dzīves laikā piedzīvoju dažādas izmaiņas. Man patīk kuplas formas, taču nereti apaļīgāka kļūstu pavisam ne tajās vietās, kur gribētos!”

Slaveno dāmu formīgās pēcpuses noslēpums atklāts

Arī sabiedrības dāma Kima Kardašjana pieder dāmām, kas lepojas ar XXL pēcpusi. Kad pasaule tikko iepazina māsas Kardašjanas TV realitātes šovā, Kima nēsāja polsterētos šortiņus, taču, kad kļuva bagāta, devās pie plastikas ķirurga, lai palielinātu pēcpusi, kas no dabas nebija dota tik formīgā kā gribētos.

Tomēr tiklīdz kāds veido topu par pievilcīgāko sēžamvietu, pirmajā vietā ierindojas aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa. Arī šogad viņa jau atzīta par seksīgākā dupsīša īpašnieci slavenību aprindās. Dženifera reiz pat apdrošinājusi visu apjūsmoto dibenu pa veselu miljonu dolāru! Lopesa allaž ir norādījusi, ka šāda pēcpuse ir dabas dota, bet viņa arī ļoti rūpējas par formas saglabāšanu, regulāri vingrojot sporta zālē. Viņa noliegusi jebkuras baumas par formu mākslīgu palielināšanu vai polsterētām biksītēm.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press