47 gadus vecā Demija Mūra izskatās satriecoši! Foto vannasistabā
Slavenības
2010. gada 2. septembris, 13:50

47 gadus vecā Demija Mūra izskatās satriecoši! Foto vannasistabā

Jauns.lv

Aktrise Demija Mūra nesen savā blogā internetā ievietojusi fotogrāfijas, kas ar iPhone palīdzību uzņemtas pašas vannasistabā.

­

Tērpusies miniatūrā bikini, Demija pozēja dažādās koķetās pozās, demonstrējot lielisko figūru. „Es visbeidzot esmu iemīlējusi savu ķermeni,” pirms dažiem mēnešiem kādā no intervijām atzina aktrise. „Paldies Dievam, esmu tikusi pāri kompleksiem par izskatu, kas mani mocīja.. Agrāk es biju tuvu panikai, atklājot jaunu krociņu uz ķermeņa. Šobrīd jūtos pilnībā apmierināta ar sevi. Turklāt viltības, ar kuru palīdzību centos izskatīties labāk, nedarīja mani laimīgu. Es gandarīta jutos uz īsu brīdi, bet pēc tam atkal sākās izmisīgā cīņa par jaunību un skaistumu. Vienā brīdī es nolēmu šo cīniņu beigt.”

Piecpadsmit gadus jaunākā vīra Eštona Kačera dzīvesbiedre kategoriski noliedz, ka būtu vērsusies pie plastikas ķirurgiem, taču neizslēdz iespēju to darīt kādreiz nākotnē. „Varbūt kādreiz es arī izšķiršos par labu operācijai, bet pagaidām par to domāt ir pāragri,” norāda Demija. „Mani kaitina cilvēku nemitīgās tenkas, cik gan daudz naudas es varētu būt izdevusi par plastikas ķirurgu pakalpojumiem!”

Kasjauns.lv, Foto: Daily Booth

­