Lady Gaga reizēm ir pavisam vienkārša meitene. FOTO
Ikdienišķā tērpā dziedātāju Lady Gaga gadās redzēt reti!
Slavenības
2012. gada 22. augusts, 19:29

Lady Gaga reizēm ir pavisam vienkārša meitene. FOTO

Jauns.lv

Karjeras sākumposmā dziedātāja Lady Gaga (26) teica, ka drīzāk būtu gatava mirt, nekā iziet ielās vienkāršā un ikdienišķā tērpā. Tomēr retu reizi viņa savu „nerakstīto likumu” ir pārkāpusi...

Cilvēki jau tik ļoti pieraduši pie dziedātājas Lady Gaga ekstravagantajiem iznācieniem, ka viņus drīzāk pārsteidz solistes iziešana ielās ikdienišķā tērpā un apavos, kas nav veidoti uz 20 cm biezas platformas zoles.

Sirsnīga jauna sieviete

Pēdējo gadu laikā dziedātājas Lady Gaga vārds nepazūd no plašsaziņas līdzekļu uzmanības centra. Viņa atkal izgājusi ielās apakšveļā, uz skatuves kāpusi „asinīm” notraipījusies, šokējusi ar pārlieku pikantu videoklipu... Taču ārpus sabiedrības uzmanības, viņa ir tik atšķirīga. Vienkārša un sirsnīga jauna sieviete, kam visdārgākā ir pašas ģimene.

Lady Gaga pikantie un ekstravagantie tērpi aizvien šokē daudzus. Interneta komentāros lasītāji viņai velta visnejaukākos komentārus, saucot par cilvēku, kas „nav īsti vesels.” Mēs, protams, nezinām, cik daudz šāda tēla uzturēšanai noteikumus diktē viņas ierakstu kompānija un cik visā ir dīvas pašas vēlmes un radošais gars. Tiesa, solistei jau no bērnības paticis eksperimentēt ar stilu un atšķirties. Taču aiz ārēji šokējošās dīvas slēpjas sirsnīgs cilvēks. Kam rūp, kā klājas ģimenei, nav svešas emocijas un pārdzīvojumi.

Lady Gaga īstais vārds ir Stefānija Džoanna Andželina Džermanota. Skatuves vārdam viņa iedvesmojusies no grupas Queen leģendāra hita Radio Ga Ga. Dziedātāja norāda, ka vecāki aizvien viņu uzrunājot par Stefaniju. Arī draugi un, protams, mīļotais vīrietis. „Tas būtu vājprāts,” soliste izsaucas, kad aizdomājas, ka pašas draugs romantiskas divvientulības laikā varētu viņu uzrunāt par Lady Gaga.

Mīl savus fanus

Lady Gaga ne reizi vien intervijās izteikusies, ka mīl savus fanus „vairāk nekā jebkurš cits mākslinieks, kurš jebkad ir dzīvojis” un pat apgalvojusi, ka viņu dēļ būtu gatava mirt uz skatuves. Iespējams, šie ir pārāk „skaļi” vārdi, taču dziedātājai patiešām rūp viņas talanta pielūdzēji. Reiz vēlā rudenī Lady Gaga uzstājās Īrijas galvaspilsētā Dublinā. Ārā bija stindzinoši auksts, bet pie „Four Seasons” viesnīcas pulcējās dučiem fanu, kas cerēja ieraudzīt savu iemīļoto solisti. Tovakar grādi nokritās zem nulles atzīmes. Lady Gaga aizsūtīja pārstāvjus no savas komandas, lai viņi saskaita, cik cilvēku stāv salā pie viesnīcas. Kad tas bija darīts, viņa pasūtīja karstus dzērienus un palūdza personālu tos izdalīt nosalušajiem faniem.

Kādā citā reizē, dziedātāja saviem pavadoņiem ierosinājusi iziet no viesnīcas, lai pilsētā papusdienotu. Nekavējoties tika saorganizēta apsardze, piebraukta automašīna. „Es vēlos iziet pa parādes durvīm,” drošības sargiem norādīja Lady Gaga. „Vēlos apsveicināties ar faniem.” Kad apsardzes vīri neticīgi apvaicājās, vai dziedātāja tiešām ir par to pārliecināta, jo ārā gaidīja spiedzošs fanu pūlis, viņa atteica: „Jā, protams, jo viņi taču ir mani gaidījuši. Manuprāt, ir labi ļaut viņiem sajust, ka man viņi rūp.”

„Es gribu, lai cilvēki visā pasaulē, mani fani un citi, izmantotu mani kā glābiņu,” viņa norāda. „Es esmu galma āksts. Es esmu ceļš ārā. Esmu kā attaisnojums, lai katrs pētītu pats savu identitāti. Lai pēcāk varētu būt tieši tāds, kāds ir patiesībā un nejustos par to nobijies. Lai cik smieklīgi tas būtu, es šobrīd esmu uz modes žurnāla „Vogue” vāka (un neviens par to neuzjautrinās vairāk par mani pašu) – bet skolas gados es biju meitene, kuru koridorā apsaukāja par padauzu, kuci, neglīteni, lieldeguni, zubrīti un lesbieti.”

Ģimene ir prioritāte numur viens!

2009. gadā Lady Gaga tēvs Džozefs Džermanots pārcieta sirds vārstuļa maiņas operāciju. Dziedātāja vienmēr raizējas par tēta veselības stāvokli, kad pati ir devusies turnejā. „Esmu kā apsēsta ar viņa veselību,” norāda Lady Gaga. „Manī ir ļoti daudz no itālietes. Es nepārtraukti izjautāju mammu vai tētis ir smēķējis. Vecākiem jau ir pāri piecdesmit un viņi abi aizvien dzīvo tajās pat mājās Ņujorkā. Nekas nav mainījies kopš esmu kļuvu par zvaigzni. Es esmu ļoti ģimeniska meitene. Kad runa ir par mīlestību un uzticību, esmu ļoti vecmodīga.” Ģimeni viņa uzskata par prioritāti numur viens.

Lady Gaga: no bērnības līdz mūsdienām

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press