Uzmini slavenību pēc acīm! FOTO
Pērn viņa sarīkoja grandiozas kāzas, bet pēc 72 dienām iesniedza tiesā laulības šķiršanas prasību. Kas viņa ir?
Slavenības
2012. gada 13. oktobris, 04:51

Uzmini slavenību pēc acīm! FOTO

Jauns.lv

Mēdz teikt, ka acis ir dvēseles spogulis. Vai varat atminēt slavenās dāmas un kungus, tikai ielūkojoties viņiem acīs?

Jau ilgu laiku baumo, ka Parisa Hiltone bijusi pie plastikas ķirurga, lai koriģētu nošļukušo kreisās acs plakstiņu. Sabiedrības dāmai ir iedzimta ambliopija jeb tautā dēvētā „slinkā acs”. Tenko, ka viņa izšķīrusies par labu šādai operācijai, lai varētu skaidrāk redzēt ar krāsainajām kontaktlēcām. Hiltonei daba devusi brūnas acis, bet viņa jau gadiem ilgi ikdienā nēsā zilās kontaktlēcas.

Dziedātājas Keitijas Perijas acis ļoti izteiksmīgas padara biezu un garu skropstu rinda. Soliste ļoti iecienījusi mākslīgās skropstas. Kamēr vieni raksta grāmatas bērniem, bet citi izdod apģērbu līniju un smaržas, Keitija pievērsusies mākslīgo skropstu biznesam, izdodot pati savu līniju „Katy Perry Lashes”, ko radījusi sadarbībā ar zīmolu „Eyelure”.

Ideja par šādu produktu Perijai radusies koncertturnejas „California Dreams” laikā, kad pati ik vakarus sejas grimu papildinājusi ar krāšņu un izteiksmīgu mākslīgo skropstu rindu, kas piešķīra viņas tēlam vēl vairāk koķetuma un sievišķības. „Es visu turnejas laiku liku „Eylure” skropstas, man tās ļoti patika,” norāda Perija. „Kad pienāca brīdis pašai izdot šādu produktu, es vēlējos, lai visām būtu fantastiska pieredze ar manis piedāvātajām skropstām. „Eylure” bija vislabākā izvēle ar ko varētu sadarboties, jo zīmolam ir sena vēsture un produktiem lieliska kvalitāte.”

Uzminiet šīs un citas slavenības pēc viņu skatiena! Šarmantās Holivudas dāmas un kungi – galerijā!

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press