Vai nākamās Latvijas šovbiznesa zvaigznes? Lūk, Latvijas karaokes čempionāta uzvarētāji! FOTO VIDEO
Karaokes čempionāta labākie. No kreisās: Jolanta Tatarinova, Laura Rubīna, Mikus Zvejnieks, Ieva Grīsleja, Dāvis Matskins un Krists Mediņš.
Slavenības
2012. gada 20. oktobris, 04:23

Vai nākamās Latvijas šovbiznesa zvaigznes? Lūk, Latvijas karaokes čempionāta uzvarētāji! FOTO VIDEO

Jauns.lv

Rīgā, klubā „Friends” noslēdzies 2012. gada Latvijas Karaokes čempionāts, kur finālā piedalījās desmit dāmas un desmit kungi, kas tika atlasīti teju no 500 dalībniekiem visā Latvijā.

Konkursa finālistus vērtēja žūrija, kuras sastāvā bija arī dziedātājs Viktors Lapčenoks, dziedātājas Yana Kay, Sabīne Berezina, Ira Krauja – Dūduma, mūzikas producents Anatolijs Hvojnickis, kā arī aizvadītā gada karaokes čempionāta uzvarētāja Nadja Maņkeviča.

Karaokes čempionāta finālistu uzstāšanās bija patiešām cita par citu krāšņāka. Finālisti demonstrēja lielisku talantu, tāpēc ne velti žūrijas pārstāvji sprieda, ka daži no karaokes dziedātājiem pat varētu būt nākamās Latvijas šovbiznesa zvaigznes un lieliski pretendendētu uz lomām mūziklos un muzikālās izrādēs.

Labāko trijniekā no dāmām iekļuva Ieva Grīsleja no Aizkraukles, Laura Rubīna no Ventspils un Jolanta Tatarinova no Rīgas. Viņa uzstājās pēdējā un no visiem žūrijas pārstāvjiem saņēma maksimālo novērtējumu – 10 balles. Otrajā vietā – Laura Rubīna, bet trešā – Ieva Grīsleja.

Vissīvākā konkurence bija starp puišiem. Trīs no finālistiem – Mikus Zvejnieks no Rīgas, Dāvis Matskins no Ogres un Krists Mediņš no Bauskas saņēma vienādu punktu skaitu, tāpēc, lai noskaidrotu uzvarētāju, viņiem uz skatuves bija jākāpj vēlreiz. Kad visi trīs puiši izpildīja vēl vienu dziesmu, žūrijas viedoklis bija simtprocentīgs – uzvaru bez šaubām pelnījis atraktīvais Mikus Zvejnieks. Otrajā vietā palika Dāvis Matskins, bet trešajā ierindojās Krists Mediņš. Viņi visi saņēma vērtīgas balvas no „Mrkaraoke.lv” un kluba „Friends”, bet abi pirmās vietas ieguvēji – Mikus un Jolanta - saņēma iespēju arī ierakstīt savas dziesmas videoklipu producentu centrā „Antex”.

Interesanti, ka karaokes čempionāta uzvarētājs Mikus Zvejnieks patiešām nav apguvis dziedāšanu profesionāli. „Dziedu dušā! Un tad ik pa laikam aizeju uz folkklubu „Ala”, kur padziedu karaoke. Tiešām, neesmu bieži kāpis uz skatuves, lai gan pēdējā laikā esmu sācis dziedāt arī korī. Bet tas nav profesionāli, daudz vairāk man laika paņem darbs un mācības. Un saviem iznācieniem karaokes finālā īpaši negatavojos. Es improvizēju,” portālam kasjauns.lv pēc konkursa teic 22 gadus vecais Mikus, kuram bija grūti aptver, ka nu ir kļuvis par Latvijas čempionu: „Es konkursā piedalījos ar mērķi izklaidēties un izklaidēt publiku. Es pat nedomāju, ka varētu uzvarēt!”

Latvijas karaokes čempions 2012 Mikus Zvejnieks karaokes čempionāta pusfinālā

Latvijas karaokes čempione 2012 Jolanta Tatarinova karaokes čempionāta pusfinālā

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders