Parisa Hiltone lieliski slēpo, draugs gan krīt. FOTO
Par spīti neprasmei slēpot Rivers Viperi pavadīja draudzeni Parisu Hiltoni viņas iemīļotajā nodarbē uz kalna.
Slavenības
2012. gada 21. decembris, 05:17

Parisa Hiltone lieliski slēpo, draugs gan krīt. FOTO

Jauns.lv

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone pirms svētkiem devusies uz slavenību iecienīto Aspenas kūrortu slēpot. Šogad viņai līdzi ņēmusi arī jauno draugu – modeli Riveru Viperi.

Parisa Hiltone jau vairākus mēnešus satiekas ar modeli Riveru Viperi, kurš ir desmit gadus par viņu jaunāks. Rivera tēvs ir spāņu brokeris, bet māte – modele. Pārītis kopā ieradies arī Parisas iecienītajā Aspenas kūrortā, lai ļautos slēpošanas priekam. Mis Hiltone vizinājās lejup pa kalnu gluži kā pieredzējusi profesionāle, turpretim viņas draugam šī nodarbe nepadevās tik raiti un viņš krita.

Par spīti neprasmei slēpot, puisis tomēr pavadīja savu draudzeni viņas iemīļotajā nodarbē. Rivers vingrinājās uz vismazākā kalna.

Parisa viņu dievina. „Ārā ir auksts, bet es aizvien jūtos omulīgi vagoniņā kopā ar savu izskatīgo mīlu Riveru Viperi,” savā „Twitter” blogā ierakstījusi Hiltone. Starp citu, viņas draugs ierindojas 34. vietā pasaules labāko vīriešu modeļu topā.

Pirmo reizi informācija par Hiltones romantiskajām attiecībām ar spāņu modeli Riveru Viperi plašsaziņas līdzekļos parādījās šā gada septembrī.


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press, Twitter