Blondīnes nākamgad tusēsies Jūrmalā
Lai arī likvidējusi Latvijas Blondīņu asociāciju, opulārākā blondīne Marika Ģederte tomēr organizēs ceturto blondīņu festivālu.
Slavenības
2012. gada 22. decembris, 11:09

Blondīnes nākamgad tusēsies Jūrmalā

Jauns.lv

Nākamgad jau ceturto reizi notiks blondīņu festivāls „Go Blonde”. Košais festivāls šoreiz iztiks bez blondīņu gājiena, taču būšot daudzi citi izklaidējoši pasākumi tūristu iecienītajā pilsētā Jūrmalā.

Pasākuma organizētāja Marika Ģederte portālam Kasjauns.lv atklāj, ka liela bija iedzīvotāju un tūristu interese par šo pasākumu, tāpēc arī nākamgad notiks festivāls, kurā dominē blonda matu krāsa un rozā krāsa apģērbā. Vaicājot, kāpēc par norises vietu izvēlēta Jūrmalā, Ģederte atbild, ka vieta ir izdevīga vairāku apsvērumu dēļ: „Pirmkārt, lai neierobežotu satiksmi, kā tas būtu noticis Rīgā. Otrkārt, tā vienkārši ir lieliska vieta ar pludmali, kur var labi atpūsties. Pasākums notiks 13. jūlijā, jo vasaras mēnešos ir lielākais tūristu pieplūdums. Arī iepriekšējos gados atsaucība no tūristiem bija liela. Ceru, ka arī turpmāk festivāls notiks tieši Jūrmalā.”

Ieskicējot festivāla norises plānu, Ģederte stāsta, ka 24 stundas notikšot aktivitātes uz ūdens un pludmalē. Būs gan Merilinas Monro līdzinieču konkurss, gan „Mis un Misters Australian Gold” skaistuma konkursa fināls, tenisa un golfa turnīri, „Harley Davidson” moču parāde un daudz kas cits. Festivāls noslēgsies ar ballīti, kurā piedalīsies ne tikai pašmāju zvaigznes, bet arī pasaulē zināmi dīdžeji un dziedātājas. Festivāls apmeklētājiem būs bezmaksas. Par dalības maksu būšot vien atsevišķi slēgtie pasākumi.

Iepriekš notikušie „Go Blonde” festivāli guva plašu pasaules mediju uzmanību, palīdzot Latvijai nokļūt vadošajos ziņu kanālos ar pozitīvu vēstījumu – “Latvija ir atradusi veidu, kā cīnīties ar krīzi”. Vācijas nacionālais televīzijas kanāls 1 uzņēma dokumentālo filmu par Latvijas Blondīņu asociāciju. Festivāls tika atspoguļots vairāk nekā 500 interneta portālos visā pasaulē,  telekanālā CNN, populārajos dzīvesstila žurnālos „Glamour”, „Mairie Claire” ASV, „Grazia” Anglijā un Itālijā.  

Kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva