Vējš sagādā dāmām raizes ar tērpiem kino balvu vakarā. FOTO
Millija Makintoša un sers Brūss Forsaits ar kundzi Vilnēliju.
Slavenības
2013. gada 13. maijs, 20:45

Vējš sagādā dāmām raizes ar tērpiem kino balvu vakarā. FOTO

Jauns.lv

Svētdien Londonā notikušajā BAFTA kino balvu ceremonijā vislielāko uzmanību izpelnījās realitātes šova zvaigzne Millija Makintoša. Vēja brāzmas atsedza vairāk nekā viņa būtu vēlējusies.

23 gadus vecā realitātes šova „Made In Chelsea” zvaigzne, meikapa māksliniece Millija Makintoša balvu vakaram bija izvēlējusies melnu seksapīlu tērpu ar dziļiem šķēlumiem. Spēcīgo vēja brāzmu dēļ viņai nekādi neizdevās noturēt kleitu vietā, tomēr smaids no jaunās sievietes sejas nenozuda. Millija centās atstāt pašpārliecinātas lēdijas iespaidu arī tik neveiklā situācijā. Pateicoties nerātnajam vējam par mis Makintošu un viņas tērpu tagad runā teju visi vadošie ārzemju mediji. Veiksmīgāku pašreklāmu reizēm nespēj sarīkot pat vesela PR darbinieku radošā grupa!

Milijas kleitu darinājis austrāliešu sieviešu apģērbu zīmols „Sass and Bide”. Šī zīmola tērpus iecienījusi arī filmas „Sekss un lielpilsēta” aktrise Sāra Džesika Pārkere, kā arī popzvaigznes Madonna un Bijonsē.

Millija Makintoša melnajai vakarkleitai bija pieskaņojuši melnas „Christian Louboutin” augstpapēžu siksniņkurpītes un rokās nesa „Swarovski” kristāliņiem rotātu „clutch” somiņu.

Meikapa māksliniece, kas ir saderināta ar reperi Professor Green, vairākas stundas pavadīja spoguļa priekšā, lai sapucētos prestižajam balvu vakaram. „Vējš un lietus + tērps ar šķēlumiem = misēklis garantēts!” – vēlāk „Twitter” blogā rakstīja Millija.

Nepatīkamus mirkļus vēja dēļ piedzīvojusi arī „Dejo ar zvaigzni” vadītāja sera Brūsa Forsaita kundze Vilnēlija. Brāzmas pacēla gaisā viņas dzeltenā tērpa dekoratīvo šalli un ar to pilnībā aizklāja sievietes seju.

Šo un citu dāmu tērpi BAFTA balvu vakarā – galerijā!


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press