Grupa „Instrumenti” vērienīgi prezentē jauno albumu. FOTO
Grupa „Instrumenti” albumu „Procrastination” prezentēja nelielā koncertā „Palladium” koncertzālē.
Slavenības

Grupa „Instrumenti” vērienīgi prezentē jauno albumu. FOTO

Jauns.lv

Jau pirms diviem gadiem, kad grupa „Instrumenti” izdeva savu debijas albumu „Tru”, grupas puiši Jānis Šipkēvics un Reinis Sējāns solīja, ka ar to viss tikai sāksies. Un viņi ar vārdiem nemētājas – klajā nācis „Instrumenti” otrs studijas albums „Procrastination”.

Grupa „Instrumenti” vērienīgi prezentē jauno album...

Pirmā albuma prezentācijā „Instrumenti” pārsteidza ar koncertu „Sapņu fabrikā”, bet nu grupa savas mūzikas cienītājus uzaicināja uz īpašu tikšanos koncertzālē „Palladium”.  Abuma iznākšana nosvinēta ar vērienu, jo zīmīgā notikuma dēļ pat tika slēgta Pērses iela pie koncertzāles, un uz pasākumu grupa aicināja savus draugus, īpašos viesus, kā arī pāris simtus „Instrumenti” mūzikas cienītājus, kuri bija starp vairākiem tūkstošiem cilvēku, kas grupas mājas lapā pieteicās ielūgumiem uz albuma atklāšanas svētkiem.

Albuma prezentācijā „Instrumenti” izpildīja vairākas savas jaunās dziesmas, kas patiešām pārsteidza. Jo tie ir citi „Instrumenti” – it kā tie paši, bet vēl labāki. Ar jaunām, smalkām skaņas niansēm un izjustāku mūzikas stilu. Turklāt šoreiz pār sitamiem instrumentiem uz skatuves valdīja ne tikai Reinis Sējāns, bet vienlaicīgi skanēja vēl viens bungu komplekts, radot iespaidīgu bungu maršu, savukārt līdzšinējo dažu pūšamo instrumentu vietā jau muzicēja vairāk nekā desmit mūziķi.

Uz „ Instrumenti” albuma „Procrastination” prezentēja ļaudis pat stāvēja rindā.
Uz „ Instrumenti” albuma „Procrastination” prezentēja ļaudis pat stāvēja rindā.

„Instrumenti” albuma „Procrastination” prezentācija

„Instrumenti” albuma „Procrastination” prezentācija

„Instrumenti” albuma „Procrastination” viesi


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders