Baumas: Samsung Galaxy IV jau pēc sešiem mēnešiem?
kamēr dažs labs krāj naudu, šis modelis jau būs pagātne...
Auto un tehnoloģijas
2012. gada 20. septembris, 11:22

Baumas: Samsung Galaxy IV jau pēc sešiem mēnešiem?

Jauns.lv

Mūsdienās grūti būt modernam. Neesi vēl ticis pie jaunākā telefona modeļa, kad tas izrādās jau pagātne un milzum liela nauda izdota par arhaismu.

Ar lielu sašutumu mūsu “ābolfani” uztvēra ziņu, ka Latvija nav iekļauta to valstu sarakstā, kas tuvākā laikā tiks pie jaunā iPhone 5. Negribas ticēt, ka Apple produkcija ir tik ļoti neizturīga, ka ik pēc pusgada tā jāmaina? Jeb Latvijas iedzīvotāji ir tik turīgi, ka var ik pēc pāris mēnešiem iegādāties jaunu telefona modeli, kas maksā tuvu pus tūkstotim, tikai stila pēc?

Pirms četriem mēnešiem svinīgi tika prezentēts jaunais Samsung Galaxy III. Šajā neilgajā laika posmā gudrais telefons ieguvis lielu popularitāti un veiksmīgi no veikalu plauktiem nokļūst pie laimīgajiem īpašniekiem. Daudzi šā Samsung viedtātruņa iegādi nosprauduši kā tuvākās nākotnes mērķi. Līdz ko izdosies sakrāt nepieciešamo naudu...

Taču pirms dažām dienām jau paklīdušas ziņas, ka jauno “jauno” Samsung Galaxy varētu sagaidīt pēc sešiem mēnešiem – 2013. gada martā. Šādām baumām pamatā ir publikācija Korea Times, kura itkā balstīta uz pašu Samsung amatpersonu sniegtās informācijas.

Ja ticēt šīm baumām, tad Samsung Galaxy IV tiks atrādīts izstādē MWC 2013, kura notiks nākamā gada februārī Barselonā. Savukārt veikala plauktos kārtējais “jaunais” modelis varētu nonākt martā.

Kasjauns.lv, Foto: Samsung