Kurš grib ost pēc sava Bentley? Tikai par 3500 eiro!
Viegli iedomāties, pēc kā smaržo dubļiem aplipis “kamaziņš”. Vēl varētu iztēloties, pēc kā smaržo sacīkšu auto. Bet smalki meistari atklājuši arī Bentley limuzīna smaržu.
Auto un tehnoloģijas
2013. gada 26. februāris, 14:16

Kurš grib ost pēc sava Bentley? Tikai par 3500 eiro!

Jauns.lv

Ja jau esi kādas konkrētas auto markas fans, tad līdz pēdējai vīlītei: t-krekls, apakšbikses, kapučjaka, pulkstenis, naudas maks, atslēgas piekariņš, termokrūze – viss ar sava elkzīmola logotipu!

Kas gan var būt vēl “spicāk” kādas konkrētas automarkas fanam, kā ost pēc sava četru riteņu drauga? Lai gan pareizāk būtu teikt “smaržot”, jo runa ir par parfimēriju. Jūs iekāpjat pieczvaigžņu viesnīcas liftā un visi līdzbraucēji tūdaļ saprotoši saskatās – šis džekiņš ir īsts Bentley fans!

Nav jau tā, ka odekolona flakoniņā iedabūtas visi ar britu autoikonu saistītie aromāti. Galvenais akcents likts uz smalkas ādas un dabīgā sarkankoka niansēm. Tam klāt vēl vesela gūzma dažādu garšaugu un smaržaugu un kopā sanāk Lalique for Bentley Crystal Edition odekolons par 3500 eiro!

Kompānija Art & Fragrance uzskata, ka smaržu meistaram Lorsonam lieliski izdevies pārvērst Bentley noskaņojumu izsmalcinātā aromātā. Odekolons Bentley for Men, kas bāzēts uz ādas un koka aromātiem, papildināts ar lauru lapu, ciedra rieksu un vēl dažu citu garšaugu smaržām. Savukārt Bentley for Men Intense vēl papildināts ar sandalkoka, sēra un āfrikāņu gerānijas aromātiem. Smaržūdeņi būs pieejami 100 mililitru pudelītēs un maksās 79 vai 87 eiro. Šie tualetes ūdeņi varētu būt kā laba dāvana jūsu personiskajam šoferim, vai meistaram, kurš apkopj jūsu Bentley. Savukār pašam Bentley īpašniekam pienāktos iegādāties Lalique for Bentley Crystal Edition smaržūdeni. Pirmkārt jau tas iepildīts 40 miligramu franču kristālapstrādes uzņēmuma Lalique pudelītē, kas līdzīgi pašam Bentley pazīstams jau 100 gadus. Otrkārt jau pieminētajiem ādas un koka aromātiem pievienojies īriss, baltais ciedrs, muskuss un vēl šis tas smaržīgs. Un, visbeidzot, Lalique for Bentley Crystal Edition kristāla pudelītēs būs pieejamas vien 999 eksemplāros un maksās 3500 eiro.

Lūk tā jāmīl savs auto! Gan jau katrai auto markai un modelim īsts smaržu meistars pratīs piemeklēt savu unikālo aromātu. Piemēram, interesanti būtu uzzināt, ar ko smaržu radītājiem asociētos elektromobilis…

Gints Gavers, Foto: publicitātes foto