Krievijas aviācijas uzlidojumā Mariupoles centrā iznīcināts dzemdību nams un slimnīca

Krievijas aviācijas uzlidojumā Mariupoles centrā iznīcināts dzemdību nams un slimnīca, kā rezultātā cietuši 17 cilvēki, trešdien paziņoja policija un Doņeckas ...

gallery icon
Pasaulē
2022. gada 9. marts, 20:12

Ievainotas grūtnieces un prātam neaptverams posts: skaudri skati no Mariupolē iznīcinātā dzemdību nama un slimnīcas

Jauns.lv / LETA

Krievijas aviācijas uzlidojumā Mariupoles centrā iznīcināts dzemdību nams un slimnīca, kā rezultātā cietuši 17 cilvēki, trešdien paziņoja policija un Doņeckas apgabala militārās administrācijas priekšnieks Pavlo Kirilenko.

"Pēc sākotnējās informācijas, Krievijas triecienā dzemdību namam Mariupolē ievainoti 17 cilvēki - topošās un jaunās māmiņas un personāls," pavēstīja Doņeckas apgabala policija.

"Dzemdību nams pilsētas centrā, slimnīca, bērnu nodaļa un terapija - tas viss iznīcināts Krievijas aviācijas uzlidojumā Mariupolei. Burtiski tikko," savā "Facebook" lapā raksta Kirilenko. Viņš pavēstīja, ka triecienā bojāgājušo nav.

Mariupoles dome ziņo, ka postījumi pēc uzlidojuma ir milzīgi.
"Medicīnas iestādes korpuss, kur nesen ārstējās bērni, pilnībā iznīcināts. Informācija par cietušajiem bērniem tiek precizēta," teikts domes paziņojumā.

Mariupoli ir aplenkuši krievu iebrucēji, kas bombardē pilsētu, neskatoties uz solīto uguns pārtraukšanu, lai civiliedzīvotāji varētu pamest pilsētu.

Pilsētā iestrēguši vairāk nekā 400 000 cilvēku, kas nerimstošās apšaudes dēļ nevar to pamest.

Tēmas