foto: Sputnik/Scanpix
Atklātas savdabīgas detaļas par krievu pasniedzēju, kura mugursomā atrada nozāģētas sievietes rokas
Oļegs Sokolovs plānojis izdarīt publisku pašnāvību tērpies Napoleona tērpā.
Pasaulē
2019. gada 10. novembris, 13:00

Atklātas savdabīgas detaļas par krievu pasniedzēju, kura mugursomā atrada nozāģētas sievietes rokas

Jauns.lv

Krievijā labi zināmais vēstures pētnieks un profesors atzinies savas mīļākās – bijušās studentes slepkavībā. Par to medijiem pastāstījuši viņa advokāti, vēsta "BBC".

63 gadus vecais Oļegs Sokolovs piedzēries iegāzies upē, kad mēģinājis atbrīvoties no sievietes ķermeņa daļām. Pēc tam policija viņa mājās atrada gabalos sadalītu 24 gadus veco Anastasiju Ješenko.

Profesors atzinies un izdarīto nožēlojot. Savu mīļāko vīrietis nogalinājis strīda laikā, bet vēlāk nogriezis kājas, rokas un galvu. Viņš plānojis atbrīvoties no ķermeņa un pēc tam publiski Napoleona tērpā izdarīt pašnāvību.

Tikmēr citi krievu mediji ziņo, ka slepkavību pastrādājušais profesors patlaban tiek turēts slimnīcā un viņa stāvoklis esot smags. Brīdī, kad izvilkts no upes viņš izturējies neadekvāti.

Profesors atzinies, ka strīds izcēlies viņa greizsirdības dēļ. Pēc tam viņš nolēmis sievietes ķermeni sadalīt un atbrīvoties no tā. Procesa laikā viņš daudz lietojis alkoholu. 

Vēsturnieks uzrakstījis vairākas grāmatas par Napoleonu un sniedzis vēstures konsultācijas vairākām filmām. Studenti profesoru raksturojuši kā ļoti talantīgu. Viņš runājis franču valodā un labprāt atdarinājis Napaleonu. 

foto: Sputnik/Scanpix
Oļegs Sokolovs plānojis izdarīt publisku pašnāvību tērpies Napoleona tērpā.

Jau vēstīts, ka sestdienas rītā Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā no upes izvilkts Sanktpēterburgas Valsts universitātes pasniedzējs un vēsturnieks Oļegs Sokolovs, kura mugursomā pēc tam atrastas nogrieztas sievietes rokas.

Kā pavēstīja avoti, kāds garāmgājējs sestdienas rītā pamanījis Moikas upē 63 gadus veco Sokolovu. Viņu no ūdens izcēluši glābēji, bet kad atvēruši viņa mugursomu, atraduši tur cilvēka rokas. "Kamēr viņu hospitalizēja ar pārsalšanu un alkohola reibumu, dzīvoklī tika veikta kratīšana, kurā tika atrasti ķermeņa fragmenti un zāģis," pavēstīja avots.