2009. gada 28. augusts, 17:45

Kails amerikānis sagrābj skolas autobusu ar bērniem

Jauns.lv

Pilnīgi kails amerikānis ASV pilsētā Atlantā, Džordžijas štatā, sagrābis skolas autobusu ar bērniem, ziņo TV kanāls CNN.

Vīrietis sākotnēji bija atkailinājis ķermeņa augšdaļu, bet pēc tam jau bija pilnīgi kails... Plikais nekrietnelis bērnu klātbūtnē veicis perversas darbības - uzbudinājies un uzvilcis pat prezervatīvu...

Autobusa sagrābšanas epizode sākusies tā. Pēc policijas ziņām, kādā no pieturvietām 23 gadus vecais Aris Pitmons caur atvērto logu iekļuvis autobusa kabīnē, no turienes izdzinis vadītāju un sācis vadīt transportlīdzekli. Pārbiedētais vadītājs ieskrējis salonā, kurā atradās apmēram desmit bērnu.

Nobraucis apmēram kilometru, A. Pitmonam ar vienu no skolēniem sākās vārdu apmaiņa. Laupītājs pameta šofera vietu, lai ar mazgadīgo pasažieri noskaidrotu attiecības. Tikmēr autobuss turpināja kustību. Kāds no skolēniem mēģināja stūri savaldīt, tomēr transporta līdzeklis ietriecās sienā un nobrauca no ceļa. Vairāki cilvēki guva traumas un tika hospitalizēti.

Kā stāsta aculiecinieki, skolēni pa avārijas izeju lekuši laukā no busiņa un klieguši: „Palīgā! Autobusu kāds ir sagrābis!” Pēc tā šie aculiecinieki A. Pitmonu sagūstīja. Iemesli, kāpēc laupītājs tā rīkojies, nav skaidri

Reportāžu skaties šeit:

Kasjauns.lv

Tēmas