Pasaules seksa karte
Pasaulē
2010. gada 12. marts, 06:11

Pasaules seksa karte

Jauns.lv

Jaunā pētījumā atklāts, ka Zviedrijā dzīvo biseksuālākās sievietes pasaulē. Toties zviedrietes nestāv līdzi brazīlietēm, kuras nododas visgarākajiem gultas priekiem, bet Sanfransisko ir visneķītrākā vieta pasaulē. Par pārējām, portāla thesun.co.uk apkopotajām seksa lielvalstīm lasiet zemāk.

Jaunzēlande

Jaunzēlandē dzīvo visneizvēlīgākās sievietes, kuras dzīves laikā nomaina vidēji 20.4 seksuālos partnerus.

Austrija

Savukārt, visneizvēlīgākie vīrieši dzīvo Austrijā, kur dzīves laikā nomaina vidēji 29.3 seksuālos partnerus.

Vācija

Vācija ir valsts ar sliktākajiem mīlniekiem pasaulē, liecina portāla onepoll.com veiktā aptauja, kuras laikā iztaujātas sievietes no 20 dažādām valstīm. Iemesls tik skarbam vērtējumam ir Vācijas vīriešu „smirdēšana”.

Spānija

Spānija ir mājvieta pasaules labākajiem mīlniekiem, secināts onepoll.com veiktajā aptaujā, kuras laikā izvaicātas sievietes no 20 valstīm.

Taizeme

Taizemiešu vidējais mīlēšanās ilgums ir 10 minūtes, kas ir īsākais dzimumakta ilgums, vērtējot pēc valstu iedzīvotājiem.

Grieķija

Prezervatīvu ražotāju Durex veiktajā pētījumā noskaidrots, ka Grieķija ir „visuzbudinātākā” valsts pasaulē.

Brazīlija

Saskaņā ar Cilvēku seksuālās uzvedības atlantu, visgarākie dzimumakti ar 30 minūšu ilgumu ir Brazīlijā.

Austrālija

Austrālijā 40% sieviešu pērk krūšturus ar DD vai lielāka izmēra bļodiņām. Daži uzņēmumi speciāli radījuši K izmēra krūšturus, lai apmierinātu kuplo krūšu īpašnieces Austrālijā.

Indonēzija

Septiņas reizes gadā, īpašās brīvdienās, kuras sauc par „Pon”, indonēzieši dodas svētceļojumā uz svēto kalnu, lai nodotos mīlas priekiem ar svešu partneri – ja viņi pārguļ ar vienu un to pašu personu septiņas reizes, saskaņā ar ticējumu, viņu vēlēšanās piepildīsies.

Indija

Kad tika palaista pirmā Indijas telefonseksa līnija, tā kļuva tik populāra, ka dzina iedzīvotājus pamatīgos parādos, tāpēc valdība pavēlēja to slēgt.

Francija

Mērijas Klēras aptaujā atklāts, ka 41 procents francūžu ir piedalījušies seksuālajās orģijās, bet 27 procenti seksa laikā mainījušies partneriem.

Japāna

Piedaloties 500 cilvēkiem, Japāna veiksmīgi uzstādījusi pasaules lielākās seksuālās orģijas rekordu.

Kasjauns.lv/Foto: Bulls Press