Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Sveta
26. maijā 09:22
Hei, es vakardien apskatīju savus ēdamos sausseržus. Ogas jau sāk krāsoties. Stādus pirku Kalsnavā, bet vismaz 8 gadus atpakaļ. Ļoooooti garšīgi!
aga
26. maijā 09:22
Par vērtīgām tās laikam automātiski kļuva kad kaut kādi tās sāka audzēt. Kur ir padziļināti institūtu pētījumi? Piens un alus arī ir veselīgs - tā domā to ražotāji.
AndrisR
26. maijā 19:59
Sausserži ir viens no MAZVĒRTĪGĀKAJIEM ogulājiem uzturā. Vienīgā ēdamā sausserža vērtība ir tanī, ka tas ir agrīnālkais ogu ražotājs, attiecīgi tam ir liela komerciāla vērtība un nevis uzturvērtība.

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi