foto: Vida Press
Krūtis ar līmlenti, plastmasas maisiņi šauros apavos - un citi absolūti dīvaini skaistuma triki
Skaistums
2018. gada 3. novembris, 06:31

Krūtis ar līmlenti, plastmasas maisiņi šauros apavos - un citi absolūti dīvaini skaistuma triki

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Perfekta foto dēļ slavenības un tās pavadošais stilistu, meikapa mākslinieku orķestris ir gatavs uz visu!

Acu ēnas zobu baltināšanai

Viens no pārsteidzošākajiem veidiem, kur izmantot dekoratīvo kosmētiku, ir – uz zobiem. Amerikas Kinoakadēmijas balvas vadošais meikapa mākslinieks Brūss Greisons atklājis: „Triks, ko esmu izmantojis sarkanā paklāja pasākumiem, ir zobu noklāšana ar baltām krēmveida acu ēnām. Tās pagaišina zobus un ir nepamanāmas. Tiesa, uz zobiem ilgi nesaglabājas, bet vienai svarīgajai fotogrāfijai pietiek.”

foto: Vida Press

Zobu pasta saskrāpētām kurpēm
Izrādās, zobu pasta ir derīga kam vairāk nekā tikai zobu tīrīšanai. Kā apgalvo žurnāla Marie Claire modes redaktore Zanna Robertsa Rassi, zobu pasta ir perfekts līdzeklis noskrāpētu apavu sakopšanai. Uzspiediet zobu pastu (ne želeju!) uz mitras drānas un paberzējiet skrāpējumu. Tas pēc šā procesa kļūs nemanāms.

foto: picture-alliance / Becker & Bred

Saldinātājs traipu notīrīšanai
Modes redaktores Zannas Robertsas Rassi ieteikums ir izmantot cukuru svaiga traipa notīrīšanai. Uz netīruma nekavējoties jāuzber cukurs, un jāļauj tam traipu absorbēt, bet pats audums ir jātīra no aizmugures, lai neļautu plankumam atgriezties.

foto: Vida Press

Ziepes nepakļāvīgiem rāvējslēdzējiem
Lai atbrīvotos vai uzvilktu tērpu, kam ir iesprūdis rāvējslēdzējs, talkā jāņem ziepju gabaliņš! To ieberzējot rāvējslēdzējā, metāla zobiņi kļūs slidenāki un ērti atverami/aizverami.

foto: Vida Press

Līmlente izteiksmīgākam dekoltē
Iespējams, ka pirmā, kura publiski ir demonstrējusi sarkanā paklāja noslēpumu – līmlenti krūšu apjoma izcelšanai un pacelšanai –, ir TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana. Lente ir jāpielīmē tā, lai spētu krūtis noturēt nepieciešamajā augstumā, un gadījumos, kad jāpiesargās no kleitas izgriezuma pavēršanās, jāizmanto abpusējā līmlente. Bet, lai izvairītos no lipīguma, skoču noņemot, obligāti ir jāizmanto ķermeņa eļļa.

foto: Vida Press

Botokss pret sviedriem 
Izrādās, ka botoksa spēja paralizēt muskuļus tiek izmantota arī, lai izvairītos no svīšanas. Un botokss ir injicējams ne tikai sejā, bet arī padusēs.

foto: ddp images/Nina Artiushenko/Shot / Vida Press

Acu ēnas izteiksmīgākai matu līnijai
Slavenību friziere Justīne Mardžana žurnālam Elle ir atklājusi noslēpumu, ka viņa acu ēnas izmanto, lai imitētu pilnīgāku matu līniju. Piemēram, plus izmēru modelei Ešlijai Grehemai matiem pieskaņotas acu ēnas tiek lietotas reizēs, kad mati ir saņemti stingrā zirgastē uz aizmuguri.

foto: Vida Press

Mentola aerosols augstpapēžu kurpēs
Veids, kā izvairīties no augstpapēžu apavu sagādātā diskomforta, esot mentolu saturoša aerosola (piemēram, Still Standing) izmantošana. Tā kā aerosola mentols atvēsinās un mazinās sāpes, tas ir jāuzpūš uz kājām pirms kurpju uzvilkšanas.

foto: Vida Press

Plastmasas maisiņi šauriem apaviem
Kamēr daļa stilistu iesaka lietot krēmus un lubrikantu, lai iesprauktos ciešos apavos, slavenību stiliste Tonija Ferrara rekomendē izmantot plastmasas maisiņus: „Prezentācijās, kurās nav jāvelk vakarkleita un klientes izvēlas ciešus zābakus virs ceļgala, lai tajos ievilktu kājas, mēs izmantojam plastmasas maisiņus. Tas ir pietiekami, lai pa sarkano paklāju noietu pāris metru un nofotografētos.”

foto: Vida Press