foto: Shutterstock
Vīrietis negrib precēties. Cik ilgs ir termiņš, kad viņam beidzot vajadzētu "saņemties"?
Vai eksistē kāds noteikts laika posms, kad sievietei būtu pelnījusi saņemt bildinājumu? Un vai ir iemesls uztraukties, ja cilvēki jau divus (trīs, četrus) gadus ir kopā, taču vīrietis nedod pat mazāko mājienu, ka attiecības vajadzētu padarīt oficiālas?
2018. gada 14. novembris, 06:11

Vīrietis negrib precēties. Cik ilgs ir termiņš, kad viņam beidzot vajadzētu "saņemties"?

Jauns.lv

Ja vīrietis negrib precēties, nevajag viņu piespiest to darīt. Ne jau velti tautas gudrība vēstī, ka ar varu mīļš nekļūsi. Attiecības, kurās viens piespiež otru kaut ko darīt, agri vai vēlu kļūs mokošas abiem, un “viņi dzīvoja ilgi un laimīgi” vietā sastapsieties ar rūgto dzīves prozu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Cita lieta, ja runa ir par vīrieša apņēmības trūkumu, šaubām un bailēm. Šādu situāciju analizē psiholoģe un personības attīstības trenere Olga Kitaina vietnē psy-practice.com.

Uzreiz jāuzsver, ka vīrieša pasaules uzskats un dzīves skatījums līdz 30 gadiem ir viens, bet pēc 30 gadu vecuma – jau cits, jo to ietekmē paša dzīves pieredze.

Vēl cits aspekts ir reiz jau precējušos vīriešu motivācija. Otro reizi viņi precas jau drošāk, jo laulību vērtē citādi. Viņiem ir ar ko salīdzināt. Kad viss notiek pirmo reizi, vīrietim ir jādodas iekšā nezināmajā, un tieši šis apstāklis nereti kļūst par iemeslu, kāpēc tiek dzīvots kopā tāpat, bez oficiālām saistībām.

Nākamā lapa: Iemesli, kāpēc vīrieši nepiedāvā roku un sirdi savai mīļotajai