foto: James Marsh/BPI/Shutterstock/ Vida Press
Princese Ketrīna jau no paša sākuma sapratusi, ka Megana Mārkla ir “slikta ziņa”
Velsas princese Ketrīna un Saseksas hercogiene Megana.
Slavenības
2024. gada 12. aprīlis, 19:07

Princese Ketrīna jau no paša sākuma sapratusi, ka Megana Mārkla ir “slikta ziņa”

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Keita Midltone jau no paša sākuma – kad princis Harijs tikko sāka satikties – zinājusi, ka Megana Mārkla ir “slikta ziņa”. Par to izteikusies kāda karaļnamam pietuvināta persona.

Karaļnama eksperte Ingrīda Sevarda atzīmējusi, ka nākamā Saseksas hercogiene esot izjaukusi to īpaši saikni, kas princim Harijam bija izveidojusies ar brāļasievu Ketrīnu. Savukārt tas mudinājis Velsas princesi secināt, ka viņas priekšnojauta nav maldīga.

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna.

gallery icon

Sarunā ar izdevumu “The Express” Sevarda atklāja, ka Harijs līdz tam vienmēr Keitu iepazīstinājis ar meitenēm, ar kurām sācis satikties, vēl pirms par viņām uzzinājis kāds cits. Taču, kad viņš sācis tikties ar Meganu, tas mainījies. “Katru reizi, kad viņam bija jauna draudzene, pirmais cilvēks, kurš viņu satika, bija Keita,” norādīja eksperte. “Un tad parādījās Megana, un šī tradīcija tika lauzta. Vairs nebija kā ar citām draudzenēm. Es domāju, ka Megana noteikti bija neticami skaudīga un arī greizsirdīga uz Keitu.” Bijušais pils galminieks, kurš kalpojis karalienes Elizabetes II valdīšanas laikā, arī dalījies līdzīgos novērojumos: “Keita jau no paša sākuma zināja, ka Megana ir slikta ziņa.”

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon

Eksperte piebildusi: “Viljams arī ir ļoti vērīgs, jo šo īpašību viņš mantojis no princeses Diānas, bet viņš deva Meganai iespēju, pirms noskaidroja, kāda ir viņas daba. Savukārt nelaiķe Viņas Majestāte jau pirmajā tikšanās reizē saprata, kāda ir Megana, un arī princis Filips ļoti ātri sāka viņu nicināt. Tātad runa nebija par to, ka “Megana piemuļķoja karaļnamu”. Viņi visi zināja, bet arī zināja, ka viņa ir manipulējusi ar Hariju kā suni, kas lūdzas pēc gaļas gabala. Tolaik runāja par Keitas un Harija bažām, ka starp Viljamu un Meganu pastāvot kaut kāda veida pievilcība, kas bija smieklīgi ko tādu pat pieņemt.”