foto: Stephen Crawshaw / BACKGRID/Vida/ Vida Press
Megana Mārkla nenožēlo, ka pametusi karalisko ģimeni
2020. gada 9. martā Megana Mārkla pēdējo reizi pildīja pienākumu kā britu karaliskās ģimenes pārstāve.
Slavenības
2024. gada 11. aprīlis, 18:40

Megana Mārkla nenožēlo, ka pametusi karalisko ģimeni

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Par princi Hariju aizvien biežāk izskan pieņēmumi, ka viņam pietrūkst dzimtās Lielbritānijas un ģimenes, īpaši tagad, kad tēvs un brāļasieva cīnās ar nopietnām veselības problēmām. Taču viņa sievai bijušajai amerikāņu aktrisei Meganai Mārklai neesot ne vismazākās nožēlas, ka pametusi karalisko ģimeni.

Saseksas hercogiene aizvien jūtot aizvainojumu, ka prinča Harija radinieki pret viņu izturējušies netaisni un ir pārliecināta, ka pelnījusi atvainošanos. Karaļnama eksperts Toms Kvinns izteicies: “Megana nejūtas vainīga pret Keitu, jo uzskata, ka Keitai vajadzēja būt tam vienīgajam cilvēkam karaliskajā ģimenē, kas viņu atbalstītu visās grūtībās.”

Atgādināsim, ka Harija biogrāfiskajā grāmatā “Liekais” (“Spare”) princis rakstīja, ka Ketrīna saraudinājusi Meganu īsi pirms kāzām un bijusi tā, kura atbalsta viņa neapdomīgo izvēli uz Helovīna ballīti ierasties nacista tērpā. Tagad Harijs jūtoties nelāgi, ka memuāros vairākās vietās slikti izteicies par svaini, kura tagad cīnās ar vēzi.

Sarunā ar izdevumu “The Mirror” eksperts Toms Kvinns norādījis: “Neskatoties ne uz ko citu, Megana zināja, ka Keita ir ienācēja [karaliskajā ģimenē], tāpēc viņa nevarēja saprast, kāpēc Keita vienmēr atbalsta karalisko līniju, nevis viņu, otru ienācēju Meganu.” Taču eksperts piebildis, ka neraugoties uz nesaskaņām, Megana tomēr jūt līdzi Ketrīnai viņai negaidīti konstatētajās veselības problēmās. Kvinns norādījis: “Keitas vēža diagnoze Meganai bija īsts šoks, taču viņa neredz veidu, kā salāpīt attiecības, jo tās jau ir kļuvušas tik indīgas.” Karaļnama eksperts piebildis: “Megana arī nevēlas, lai cilvēki teiktu, ka viņa cenšas izlīgt ar Keitu tikai tāpēc, ka Keita ir slima. Megana joprojām uzskata, ka Keita ir kļūdījusies, un viņai vajadzētu atvainoties, pirms viņi mēģina rast izlīgumu.”

Prinča Čārlza 70. jubilejas dārza svētki: hercogienes Meganas pirmais iznāciens karaliskās ģimenes pārstāves godā

gallery icon