foto: BACKGRID/ Vida Press
Vai bērni vainos Hariju un Meganu, ka viņiem nav ļauts iepazīt vectēvu karali Čārlzu?
Lielbritānijas karalis Čārlzs III.
Slavenības
2024. gada 15. aprīlis, 06:31

Vai bērni vainos Hariju un Meganu, ka viņiem nav ļauts iepazīt vectēvu karali Čārlzu?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Princis Ārčijs un princese Lilibeta nākotnē varētu pārmest saviem vecākiem princim Harijam un Meganai Mārklai, ka ģimenes nesaskaņu dēļ viņiem liegts iepazīt savu vectēvu britu karali Čārlzu, un viņiem nav nekādu atmiņu par opapu. Šādu viedokli pauž britu plašsaziņas līdzekļi.

Sarunājoties ar viesi Lī Koenu, programmas “GB News” vadītāja Nana Akua aizsāka diskusiju par to, ka mazais princis un princese jutīsies “sarūgtināti”, ka vecāki nav viņus ņēmuši līdzi uz Lielbritāniju, lai būtu kopā ar vectētiņu Čārlzu laikā, kad viņš cīnās ar vēzi. Šī tēma kļuvusi aktuāla apspriešanai pēc tam, kad izskanējis minējums, ka Ārčijs un Lilibeta, iespējams, nepavadīs savu tēvu viņa vizītē Lielbritānijā. Zināms, ka princim Harijam plānots ierasties Londonā 8. maijā uz sava sirds projekta “Invictus Games” spēļu 10. gadadienas piemiņas pasākumu.

foto: ddp/Stella Pictures / Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla ar abiem bērniem pirms diviem gadiem. Ar šo fotogrāfiju Saseksas hercogu pāris pirmo reizi pasaulei atrādīja meitu princesi Lilibetu.

“GB News” vadītāja norādījusi, ka būs “patiešām skumji”, ja Megana un bērni neapmeklēs pasākumu un nesatiks ar vēzi sirgstoši karali Čārlzu. TV personība Nana Akua piebildusi, ka Ārčijam “nekad nav bijusi iespēja pienācīgi satikt” karalisko ģimenei, savukārt Lilibetu vectēvs Čārlzs vispār nekad nav redzējis klātienē.

“Tas šķiet patiešām skumji, jo, ja tu uz to paskaties kā viņas bērns, un es zinātu, ka mans vecaistēvs ir karalis un man nekad nebūtu iespēja pienācīgi parunāt vai pienācīgi viņu satikt, es būtu ļoti sarūgtināta,” secinājusi TV personība. “Es justos patiešām apbēdināta, jo īpaši zinot, ka viņš vēl kādu laiku bija dzīvs un es būtu varējusi viņu atcerēties vai man būtu atmiņas par viņu.”

foto: Brett D. Cove / SplashNews.com/ Vida Press
Britu TV personība Nana Akua.

Nedēļas sākumā izskanēja ziņa, ka Megana Mārkla, iespējams, mainījusi domas par savas ģimenes gaidāmo vizīti Apvienotajā Karalistē, jo pēc Saseksas hercogu dienas plānu noplūdes pastāvot bažas viņu bērnu drošībai, – norādījis kāds informācijas avots. 42 gadus vecā divu bērnu māmiņa sākotnēji plānoja atgriezties Lielbritānijā kopā ar princi Hariju un bērniem nākamajā mēnesī, taču tagad izteikts pieņēmums, ka Meganas raizes par drošību var novest pie būtiskām izmaiņām plānos, kā rezultātā Harijs atkal varētu doties ceļojumā uz dzimteni viens pats.

Iekšējās informācijas avots žurnāla “OK!” britu izdevuma reportierim atklājis, ka Harijs nav sajūsmā par iespējamām izmaiņām plānos, jo viņš tagad vairāk nekā jebkad agrāk izjūt ciešu saikni ar Lielbritāniju, īpaši tāpēc, ka viņa tēvs un brāļasieva Keita Midltone šobrīd cīnās ar vēzi. 39 gadus vecais Harijs ir lūdzis sievu pārdomāt savu lēmumu, sakot viņai: “Es nevēlos to darīt viens”, jo cer uz Meganas atbalstu grūtajā periodā.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon

Avots atklājis, ka Meganas Mārklas nevēlēšanās atgriezties Apvienotajā Karalistē nav saistīta tikai ar bailēm par drošību. Viņa arīdzan satraucas, ka atkal nonāks trauksmi izraisošā vidē, kur jūtas nevēlama.