foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Pasaulslavenajai akordeonistei Ksenijai Sidorovai būs otrs bērns
Akordeonistei radošajā jomā drīz gaidāma pauze.
Slavenības
2021. gada 18. decembris, 05:28

Pasaulslavenajai akordeonistei Ksenijai Sidorovai būs otrs bērns

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijas izcilā akordeoniste, pasaulē pazīstamā, atzītā un mīlētā Ksenija Sidorova-Arizaga ar vīru spāni Hosē Arizagu vēsta, ka ģimenē gaidāms pieaugums.

Mūziķe kopā ar laulāto draugu dzīvo Madridē un Londonā un audzina savu divus gadus veco meitu Gabrielu. Pašlaik Ksenija atbraukusi uz Latviju apciemot tuviniekus un papriecāties par ziemu. Latvijā uzturoties, akordeoniste arī soctīklos izlēmusi pasaulei pavēstīt savus priecīgos jaunumus – proti, ka ģimene jau tuvākajā nākotnē kļūst par vēl vienu bērnu bagātāka un mazajai Gabrielai ir gaidāms brālītis vai māsiņa.

Žurnālam "Pastaiga" akordeoniste savulaik atklāja, ka Hosē viņu bildinājis vien trīs mēnešus pēc abu iepazīšanās. Tas noticis ziemā, mīnus 25 grādu salā, jūras krastā Dzintaros.

Vasarā Ksenija un Hosē atzīmēja sesto kāzu gadadienu. Ksenija saka - viņi ir ļoti dažādi cilvēki. “Tomēr cilvēkos jāmeklē nevis atšķirīgais, bet līdzīgais. Un tie pirmām kārtām ir jautājumi, kas saistīti ar ģimenes vērtībām: laulību, bērniem, kādu vietu tavā dzīvē ieņem darbs utt. Mēs abi nākam no vides, kur ģimenes sajūta ir viena no svarīgākajām lietām. Mani vecvecāki bija precējušies 60 gadus, tad vectēvs nomira. Vecākiem būs 40 gadu kāzu jubileja. Jā, ģimene - tas mums ir tā pa īstam,” tā Sidorova-Arizaga.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!