foto: Mārtiņš Ziders
Deputāts Parādnieks uz svētkiem ved nevis sievu, bet mīļāko
Deputāts Imants Parādnieks, stumjot ratiņus, ieradās Daugavas stadionā kopā ar jaunākā bērna māti Litu Trakinu.
Slavenības
2018. gada 11. jūlijs, 06:02

Deputāts Parādnieks uz svētkiem ved nevis sievu, bet mīļāko

Jauns.lv

Nacionālās apvienības Saeimas frakcijas deputāts Imants Parādnieks Vispārējo Dziesmu un Deju svētku koncertu Daugavas stadionā apmeklēja kopā ar mīļāko, sava jaunākā bērna māti Litu Trakinu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sinhroni, iespaidīgi un grandiozi sestdienas vakarā izdejota "Māras zeme"

gallery icon
332

Imants Parādnieks ar savām sievietēm līdz šim bija apspriestākā persona politiķu vidū. Lai arī cik jokaini būtu, Saeimas deputāts pratis uzturēt attiecības ar divām sievietēm – gan oficiālo laulāto draudzeni Dinu, gan ar ārlaulības bērna māti Litu. Vēl pirms tam Imantam bija arī ārlaulības attiecības ar vēl citu sievieti – Janu, ar kuru ir kopīgs dēls.

Īpaši jau priekšvēlēšanu posmā Parādnieks lielākoties sabiedrībā tomēr iziet ar oficiālo sievu Dinu. Taču, kā vēsta žurnāls “Kas Jauns”, apmeklējot Latvija valsts simtgades vienu no vērienīgākajiem pasākumiem – deju lieluzvedumu “Māras zeme” Daugavas stadionā –, politiķis līdzi bija ņēmis mīļāko Litu un abu kopīgo atvasi Reinardu, kas pasaulē nāca 2016. gada oktobrī.

Kā Imants Parādnieks nogrieza sev asti

gallery icon
9

Reinards ir Parādnieka sestais bērns. No sievas Dinas deputātam ir četri bērni – Hārdijs, Anete, Imants un Rihards, bet no kādreizējās mīļākās Janas viņam ir dēls Helvis.