
Bļodā samaisi ievārījumu ar cukuru un sodu, lai skaisti uzputo. Liec ledusskapī uz stundu.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Izoderē kūkas formu ar cepamo papīru.
Sakul olas un iemaisi ievārījumā. Iejauc tajā arī skābo krējumu un miltus.
Lej mīklu formā un cep krāsnī apmēram 50 minūtes. Kūkas gatavību pārbaudi, iedurot tajā koka skaliņu. Gatavu biskvītu izņem no formas un atdzesē.
Liec bļodā visas krēma sastāvdaļas un kul, līdz veidojas viendabīga, gaisīga, bet pašķidra masa.
Pilnībā atdzisušu biskvītu sagriez divās ripās. Pusi krēma liec starp tām, otru pusi – virsū. Krēms ir pašķidrs, bet tas sabiezēs. Liec kūku ledusskapī vismaz uz 2 stundām, lai krēms sabiezē.