
Uz liela gaļas dēļa liec rupji sagriez koriandru, pētersīļus un ķiploku. Pierīvē garšaugiem citrona miziņu, izspied un pievieno citrona sulu. Pieber sāli.
Ar nazi rūpīgi kapā zaļumus, līdz tie sakapāti ļoti smalki un jau atgādina zaļu putriņu. Uzlej eļļu un turpini kapāt, lai zaļumiem sāk atdalīties sula.
Ar iegūto zaļo masu apsmērē vistas filejas un ļauj marinēties 2–3 stundas.
Grilē ne pārāk lielā karstumā 8–10 minūtes no katras puses. Lieliski garšos ar jogurta mērci.
Izmēģini! - Jogurta mērce. Sagatavo mazliet vairāk zaļumu marinādes un pāris karotes iejauc grieķu jogurtā līdz ar šķipsnu sāls un cukura. Mērce gatava!