
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Virtuves kombainā drupačās sasmalcini baltmaizi (bet vari rīkoties tā, kā darīja mūsu vecmāmiņas, – uz brīdi iemērc maizi pienā, buljonā vai pat siltā ūdenī un tad ar rokām vienkārši saspaidi). Liec pie maltās gaļas.
Virtuves kombainā smalki sastrādā sīpolu, ķiploku, pētersīļus un pievieno gaļai. Liec klāt rīvēto sieru, olu, oregano, kā arī 2 sīki sagrieztas bekona šķēles. Pasāli, sapiparo. Visu rūpīgi sajauc un izmīci.
Ar atlikušajām bekona šķēlēm šķērseniski izoderē skārda cepamo formu (aptuveni 1 ½ l ietilpības), liec tajā gaļas masu, piespied, nolīdzini, pārloki pāri bekona šķēlu galus. Liec formu cepamplātī; ko piepildi ar karstu ūdeni formai līdz pusei, un cep 1 stundu, līdz cepamais atlec no trauka malām. Kad izņem no cepeškrāsns, ļauj, lai pastāv 10 minūtes, tikai tad griez šķēlēs.