
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 150 grādiem. Vistu ieberzē ar sviestu un sāli. No kakla puses pacel uz augšu ādu un iebīdi starp krūtiņu un ādu pa bekona šķēlītei – tad krūtiņa būs sulīga.
Sagriez citronu 4 daļās un liec cepamajā traukā kopā ar ķiploka daiviņām. Liec traukā vistu ar krūtiņu uz augšu. Trauku cieši nosedz ar foliju un ievieto cepeškrāsnī. Cep 2 stundas.
Foliju noņem, paaugstini temperatūru līdz 200 grādiem (bez ventilācijas) un turpini cept vēl apmēram 30 minūtes, līdz ādiņa skaisti brūna un vista viscaur izcepusies.
Ar irbulīti iedur biezākajā vietā vistas šķiņķītī – gatavai vistai sula, kas iztek, ir dzidra, nevis duļķaina. Pēc izņemšanas no cepeškrāsns atkal uzliec foliju vai pārklāj ar dvieli un ļauj vismaz 10 minūtes atpūsties.