Tikai trīs pieturas! Starp Rīgu un Bausku kursēs autobusa ekspreši
Foto: Autotransporta direkcija / "Facebook"
Sabiedrība
2024. gada 29. aprīlis, 16:01

Tikai trīs pieturas! Starp Rīgu un Bausku kursēs autobusa ekspreši

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/LETA

Reģionālās nozīmes autobusu maršrutā Rīga-Bauska no 1.maija būs vairāki jauni eksprešu reisi ar samazinātu pieturu skaitu un ātrāku nokļūšanu galapunktā, novirzot tos pa Ķekavas apvedceļu, paziņoja Autotransporta direkcija (ATD).

Šajos reisos būs trīs pieturas - Rīgas starptautiskā autoosta, Iecava un Bauskas autoosta.

Darba dienās autobuss no Bauskas izbrauks plkst.6, plkst.9.55 un plkst.16.50, savukārt no Rīgas - plkst.8.30, plkst.15.20 un plkst.18.20. Savukārt sestdienās un svētdienās plkst.7.10 autobuss izbrauks no Bauskas un Rīgā būs plkst.8.15.

Saistībā ar izmaiņām maršrutā Rīga-Bauska vairākiem citiem reisiem ir mainīti pienākšanas laiki galapunktā par desmit līdz 15 minūtēm.

ATD norāda, ka vienlaikus Bauskas novadā no 1.maija būs izmaiņas arī maršrutos Bauska-Jaunsaule-Skaistkalne, Bauska-Bārbele, Rīga-Vecumnieki un Rīga-Skaistkalne.

Maršruta Bauska-Jaunsaule-Skaistkalne pēcpusdienas reisu no Bauskas sāks piecas minūtes vēlāk - plkst.17.35, un autobuss posmu Līči-Jaunsaule izbrauks ātrāk, savukārt pienākšanas laiks galapunktā Skaistkalnē nemainīsies.

Maršrutā Bauska-Bārbele autobuss reisā plkst.6.35 no Bārbeles galapunkta Bauskā iebrauks piecas minūtes agrāk - plkst.7.40, un posmu Grotēni-Vecumnieku pagrieziens izbrauks ātrāk.