foto: Facebook
"Ir daudz liecinieku šiem bezkaunīgajiem kliedzieniem," Purvciema iedzīvotāja saņēmusi dīvainu vēstuli no kaimiņiem
Kaimiņu skaļais sekss - pietiekams iemesls neapmierinātībai?
Sabiedrība
2024. gada 16. janvāris, 13:34

"Ir daudz liecinieku šiem bezkaunīgajiem kliedzieniem," Purvciema iedzīvotāja saņēmusi dīvainu vēstuli no kaimiņiem

Jauns.lv

Parasti kaut ko tādu var dzirdēt anekdotēs, bet, kā izrādās, tā notiek arī reālajā dzīvē - kādā no "Facebook" grupām izlikta vēstules fotogrāfija, ko saņēmusi Purvciema iedzīvotāja no kaimiņiem, kur viņai lūgts klusāk... nodarboties ar seksu.

Ieraksta autore apgalvo, ka vēstuli atsūtīja nevis viņai, bet viņas draudzenei. "Draudzenei iemeta pastkastītē. Viņa apgalvo, ka nav vainīga šajā briesmīgajā noziegumā," raksta autore. Ar "noziegumu" saprot pārāk skaļas skaņas seksa laikā.

"Nekliedziet tik skaļi un cieniet kaimiņus ap jums. Pretējā gadījumā iesniegsim iesniegumu policijā par necieņu pret sabiedrību un bezkaunīgu uzvedību (..) Ir daudz liecinieku šiem skaļajiem un bezkaunīgajiem kliedzieniem, un jūs saņemsiet sodus, līdz sapratīsiet mūsu lūgumu. Sods līdz 500 eiro," draud kaimiņieni. Taču beidzas vēstule uz pozitīvas nots: "Tomēr cerēsim uz draudzīgu nākotni."

foto: Facebook

Komentētāji sociālajos tīklos aktīvi izteicās par tēmu, paužot dažādus viedokļus:

"Ak Dievs, mūzika ir slikta, kino slikti, viesi šausmas, bērni trokšņo - vispār kaut ko darīt pa māju arī nevar... un vēl arī ar seksu nevar... da nu viņus."

"Būtība ir tāda, ka daudzdzīvokļu mājā tiešām ir jābūt klusākam. Tā ir skudru pūznis - jūs tur neesat vieni. Naktī cilvēki pārsvarā guļ. Kekss ir patīkama lieta, bet arī beigt pa 10 reizēm var mierīgi bez kliegšanas un orgasma imitācijas naktī."

"Vēl pirms gada es smietos, ja nebūtu īrējusi dzīvokli ar ļoti labu dzirdamību un tieši ar šādiem kaimiņiem. Tas ir pretīgi! No rīta, pēcpusdienā, vakarā pretīgs sievietes kliedziens. Pēc tam viņi vēl arī pa logu pīpē (kā pienākas)."

"Purvciems - izvirtības ligzda."

"Lūk, cilvēki izklaidējas! Un nav taču slinkums drukāt un mest pastkastītēs. Nevajag pievērst uzmanību, tas cilvēkiem ir tāds hobijs - melnais humors!"

"Kādā valodā jūs kliedzat? Varbūt izsauks arī valodas inspekciju."