112
2023. gada 23. jūlijs, 17:52

Centrālcietuma bēgļa meklēšanas operācijas dēļ daudzviet veidojas gari sastrēgumi

Jauns.lv/LETA

No Rīgas Centrālcietuma svētdien izbēgušā vīrieša meklēšanas operācijas dēļ daudzviet Latvijā veidojas gari sastrēgumi.

Jau ziņots, ka bēgļa notveršanai atbildīgie dienesti visā valstī īsteno operāciju "Slazdi". Tās laikā var tikt ierobežotas citu personu ikdienas gaitas, kā arī var tikt pārmeklēti transportlīdzekļi un veiktas citas neikdienišķas darbības.

Automašīnu pārbaudes notiek gan Rīgā, gan arī dažādos Latvijas reģionos, pārsvarā pārbaudot tos transportlīdzekļus, kuri dodas prom no Rīgas. Šī iemesla dēļ daudzviet jūtami kavējas satiksme un ir izveidojušies ievērojami sastrēgumi.

Tikmēr Valsts policija un iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS) aicina iedzīvotājus ar sapratni izturēties pret notiekošajām drošības pārbaudēm.

Vīrietis ir aptuveni 1,70 metrus garš, bija ģērbies tumšā kreklā, tumšos šortos un tumšos apavos ar baltu zoli. Pārvietojoties viņš, iespējams, klibo.

No Rīgas Centrālcietuma izbēgušais bīstamais noziedznieks Māris Kovaļovs un viņa tetovējumi

2023. gada 23. jūlijā, ap pulksten 13.45, no Rīgas Centrālcietuma aizbēga 1993. gadā dzimušais Māris Kovaļovs. Vīrietis atradās ieslodzījumā par ...

gallery icon

Ikvienu, kuram ir zināma Kovaļova iespējamā atrašanās vieta, policija lūdz zvanīt pa tālruni 110. Likumsargi brīdina, ka bēglis var būt bīstams, tāpēc nekādā gadījumā nevajag mēģināt viņu aizturēt pašu spēkiem.