foto: Juris Rozenbergs
Sniega tīrīšanas laikā Rīgā tiks ieviesti transportlīdzekļu stāvēšanas ierobežojumi
No 10. decembra līdz nākamā gada 1. aprīlim nepieciešamības gadījumā tiks aizliegta apstāšanās un stāvēšana vairākās Rīgas ielās vai to posmos.
Sabiedrība
2021. gada 9. decembris, 13:54

Sniega tīrīšanas laikā Rīgā tiks ieviesti transportlīdzekļu stāvēšanas ierobežojumi

Jauns.lv

Saistībā ar nepieciešamību nodrošināt ziemas dienestu darbu un sniega tīrīšanu Rīgā, lai uzlabotu ielu caurlaides spēju un satiksmes drošību, no 10. decembra līdz nākamā gada 1. aprīlim nepieciešamības gadījumā tiks aizliegta apstāšanās un stāvēšana vairākās Rīgas ielās vai to posmos, informē Rīgas dome.

120 ielu posmos tiks izvietotas ceļa zīmes "Apstāties aizliegts", savukārt Vecrīgas teritorija, ko norobežo Krišjāņa Valdemāra iela, Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris, Aspazijas bulvāris, 13. janvāra iela un 11. novembra krastmala, tiks izvietotas ceļa zīmes "Stāvēšanas aizlieguma zona" ar papildu ceļa zīmi "Darbības laiks no plkst. 24.00 līdz plkst. 6.00" un ceļa zīmes "Stāvēšanas aizlieguma zonas beigas".

Sniega tehnika sakopj Rīgas ielas

Beidzoties augstākā līmeņa sarkanam brīdinājumam par snigšanu Rīgā, sakopšanas darbi noritējuši bez pārtraukuma arī visu nakti un turpināsies nedēļas nogalē. ...

gallery icon

Informācija par vietām, kurās tiks ieviesti satiksmes ierobežojumi, vismaz dienu pirms ceļa zīmju izvietošanas tiks izsūtīta medijiem, publicēta pašvaldības portālā riga.lv un Apkaimju koordinatoru "Facebook" kontos.

Rīgas pašvaldības policijai sadarbībā ar Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldi veiks ceļu satiksmes uzraudzību norādītajās ielās un teritorijās. Nepieciešamības gadījumā transportlīdzekļus, kas traucē sniega tīrīšanu, pārvietos uz citu tuvāko stāvēšanai atļauto vietu.

Sniegputenis "aizsprosto" Rīgas ielas

Ņemot vērā to, ka šādi un tik savlaicīgi ziema Latvijā nav iesākusies jau gadiem, Jauns.lv ņēma fotokameru un devās Rīgas ...

gallery icon