Svinības un prieki 2.tramvajā – kungs negaidīti uzzina, ka kļuvis par opīti. Dvīņiem!
Sveicam jauno vectētiņu!
Sabiedrība
2015. gada 23. decembris, 18:30

Svinības un prieki 2.tramvajā – kungs negaidīti uzzina, ka kļuvis par opīti. Dvīņiem!

Jauns.lv

Patiesi gaiši un līksmi šie Ziemassvētki būs kādam vīrietim no Rīgas. Viņš nupat uzzinājis, ka kļuvis par vectēvu dvīnīšiem. Interesanti, ka kungs priecīgo vēsti saņēmis brīdī, kad brauca tramvajā un no priekiem acumirklī izplūdis asarās. Emocijām nav spējuši pretoties arī pārējie pasažieri, un pelēks brauciens tramvajā pārvērties prieka mirkļos!

„Es esmu vectētiņš!”

Priecīgo notikumu novērojusi aculieciniece, dakterīte Santa. Viņa feisbukā stāsta, ka tramvajā kādam kungam pēkšņi iezvanījies telefons. Kungs pacēlis klausuli un pieklusinātā balsī atbildējis, taču jau nākamajā mirklī izplūdis asarās un meties bučot blakus sēdošo pensionāri. Raud, bučo un nemitīgi atkārto: „Es esmu vectētiņš! Un ziniet ko? Dvīņiem!”

Viņš nav zinājis par gaidāmajiem mazbērniem

Kāda kundze tramvajā pēcāk vaicājusi, kādēļ kungs izskatās tik ļoti pārsteigts, uz ko vīrietis atbildējis, ka neesot zinājis par gaidāmajiem mazbērniem. Meita ar vīru jau ilgstoši dzīvojot ārpus Latvijas un izlēmusi savam tētim par gaidāmo ģimenes pieaugumu nestāstīt –  gribējuši pārsteigt. „Manuprāt, nav iedomājams vel brīnišķīgāks pārsteigums svētkos! Meita viņam zvanīja no dzemdību nama, neilgi pēc dzemdībām,” raksta aculieciniece Santa.

Pasažieri  mīļi sveic pensionāru pāri

Pēc tam kungs aši sameklējis savā somā paciņu ar šokolādes konfektēm un sācis cienās visus tramvaja pasažierus. „Uz mirkli šķita, ka viss tramvajs svinēja. Ikvienam smaida pilnas acis, visur skan laba vēlējumi par vectētiņu kļuvušajam kungam un čaukstēja sadāvināto konfekšu papīriņi. Esmu pārliecināta, ka cilvēki, kuri bija tramvajā, mājās atgriezās ar smaidu sejā un pavisam īpašu svētku sajūtu,” stāsta sieviete.

Jaunajam vectēvam labus vēlējumus izsaka arī komentētāji internetā, paužot prieku arī par to, ka pasažieri spējuši vienoties priekos ar pensionāru, nevis sūdzējušies par troksni un nekārtībām.


Kasjauns.lv/Foto: Evija Trifanova/Edijs Pālens/LETA, Shutterstock