Kultūra
2016. gada 17. februāris, 20:45

Jauns starptautisks deju projekts "FIRST Ghetto Arena"

Jauns.lv

Gatavojoties astotajai sezonai, Ghetto Games, 20.februārī, sadarbībā ar mūzikas klubu FIRST Dacha (Andrejostas ielā 4) organizē internacionālu ielu deju pasākumu "FIRST Ghetto Arena''. Deju cīņām jau ir pieteikušies dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Balkrievijas, Polijas un Krievijas.

Pasākuma galvenie organizatori ir Ghetto Dance – lielākā ielu deju studija Latvijā. Organizatori ir padomājuši par aizraujošu deju cīņu norisi. Dejotāju komandas uzdevums ir sagatavot 3 minūšu /performanci. Žūrijas vērtējuma ā tiks noteiktas 8 labakās komandas, kas satiksies ceturtdaļfinālā  All Style Battles.

Komandas vērtes savas jomas profisionāļi: Renat Izmailov no komandas "What The Flock"(Krievija), Jevgenijs Barishev no komandas "X Vibes" (Krievija) un horeogrāfs no televīzijas šova "Tanci" - Vladimirs Gudim.

Deju priekšnesumus būs aizraujoši apmeklēt gan bērniem, gan viņu vecākiem. Konkursa atlases kārtas sāksies 17:00 un 19:30 ieeja skatītājiem. Bērniem līdz 12 gadiem ieeja bez maksas.

Pēc konkursa, klubā ''First Dacha'' uztāsies īpašie viesi, Krievijas pop grupa "Ivanushki International".

  Ghetto Games ir lielākā ielu sporta un ielu kultūras kustība Austrumeiropā, kuras mērķis ir attīstīt cilvēkus fiziski un morāli. Ghetto Games pulcē ap 12 000 unikālo dalībnieku ik gadu un vairāk kā 200 000 skatītājus savos pasākumos un aktivitātēs. Tā ir platforma savu spēju pilnveidošanā neatkarīgi no izcelsmes, sociālās grupas, tautības, rases un politiskās pārliecības. Jauniešu veidotais saturs Ghetto TV sasniedz miljoniem skatītāju internetā un pasaules mediju vidē. Ghetto Games 2016.gada sezona aizsāksies 13.maijā ar pirmo Ghetto Basket turnīru. Lielākie šī gada sezonas pasākumi ir  4.06. “GHETTO Extreme” sezonas atklāšana,11.06. “GHETTO Stunt” ,16.06. “GHETTO Brīvrunu batls”, 20.06. “GHETTO Fight”, 2.07. “GHETTO Dance”, 8. - 9.07. Starptautiskais 3x3 baskebtola turnīrs Jūrmalā, 19.07. starptautiskais slam dunk konkurss “Kings of Air”, 1.08. “GHETTO fight”, 19.-21.08. Austrumeiropas vērienīgākais ielu kultūras un sporta festivals “Ghetto Games festivals Ventspilī”  un 30.08.-1.09. GHETTO sezonas noslēguma sacensības.


Regīna Zommere / Publicitātes foto