Pirmo reizi noticis starptautiskais ielu deju pasākums "First Ghetto Arena". FOTO
Šajā nominācijā 1. vietu un 500 eiro vinnēja pašmāju komanda
Runā Rīga
2016. gada 23. februāris, 15:16

Pirmo reizi noticis starptautiskais ielu deju pasākums "First Ghetto Arena". FOTO

Jauns.lv

20. februārī 1. reizi noticis starptautisks ielu deju pasākums "First Ghetto Arena". Visu dienu naktsklubā "First Dacha" dejugrīdu satricināja elpu aizraujošas deju cīņas. Pasākums pulcēja 22 komandas no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kuras cīnjās par kopējo naudas balvu fondu 1500 eiro apmērā.

Visas komandas bija kārtīgi sagatavojušās, uzrādot labus deju šovus, no kuriem žūrijai vajadzēja izlemt un izvirzīt 5 labakās komandas kategorijās "'All Style Battles'' un ''Showcase". Kategorijā ''Showcase'' tika 5 labāko priekšnesumu komandas: BaGhetto, JDC Crew, Snickers & Anastasija VDS Crew, Bounty Hunters un Hepta. Šajā nominācijā 1. vietu un 500 eiro vinnēja pašmāju komanda "Bounty Hunters''.

Nominācijā ''All Style Battle" ceturdaļfinālā tika  pasākuma spējīgākās komandas: Sin Crew, Bounty Hunters, Sorority un Hepta, kuras tikās aci pret aci, lai uzzinātu, kura komanda dosies uz mājām ar naudas balvu 1000 eiro apmērā.  Finālā cīnījās Lietuvas komanda ''Hepta'' un mūsu pašmāju dejotāji "Bounty Hunters”. Emocijas sita augstu vilni, skatītāji atbalstīja savus favorītus, kamēr dejotājiem bija dotas 15 minūtes, lai uzzinātu, kura komanda ir labākā šajā nominācijā. Pēc deju cīņas beigām žūrija nespēja vienoties par vienotu lēmumu, tādēļ tika izsludināts papildus raunds, kurā uzvaru guva Latvijas komanda „Bounty Hunters”. Intervija ar uzvarētājiem - https://www.facebook.com/ghettogames/videos/998347070234540/?pnref=story .

Pasākums ir aiz muguras, bet priekšā jauni sasniegumi un jauni pasākumi. Tiekamies 2.jūlijā, Grīziņkalnā uz Ghetto Dance pasākumu.

Rīgā street dance var mācīties Lāčplēša ielā 87F. Nodarbību grafiks pieejams http://www.ghettodance.lv/ .


Sadarbībā ar Rīgas pašvalību

Regīna Zommere / Publicitātes foto