Meklē aculieciniekus, kuri Rīgā redzēja auto ar priekšējā bamperī iestrēgušu stirnu
Policisti no aculiecinieces noskaidroja, ka fotoattēls fiksēts 27.februārī ap pulksten 8.00 Rīgā, Pērnavas un Brīvības ielu krustojumā.
112
2016. gada 29. februāris, 18:13

Meklē aculieciniekus, kuri Rīgā redzēja auto ar priekšējā bamperī iestrēgušu stirnu

Jauns.lv

Brīvdienās sociālajos tīklos iedzīvotāji pauda sašutumu par kādu publicētu fotoattēlu, kurā fiksēta braucoša automašīna ar priekšējā bamperī iesprūdušu stirnu, policija lūdz atsaukties iespējamos notikušā aculieciniekus.

Policisti no aculiecinieces noskaidroja, ka fotoattēls fiksēts 27.februārī ap pulksten 8.00 Rīgā, Pērnavas un Brīvības ielu krustojumā. Automašīna, iespējams, Volkswagen Amarok, braukusi virzienā no centra, un tās priekšējā bamperī bija iesprūdusi stirna. Automašīnas valsts numura zīme, iespējams, bijusi aizlikta aiz priekšējā vējstikla, taču to nav izdevies fiksēt.

Pēc aculiecinieces uzņemtās fotogrāfijas policijā uzsākta pārbaude, lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus. Tāpat policija lūdz atsaukties ikvienu, kurš var palīdzēt identificēt autovadītāju. Aculieciniekus lūdzam zvanīt pa tālruņa numuru 110 vai rakstīt ovb@riga.vp.gov.lv atstājot kontaktinformāciju, lai pēc tam likumsargi varētu sazināties ar informācijas sniedzēju.

 

Brīvdienās Rīgā manīta automašīna ar priekšējā bamperī iestrēgušu stirnu - meklējam aculieciniekus.Brīvdienās sociā...

Posted by

Valsts policija

on 

Monday, 29 February 2016

Kasjauns.lv/Foto: VP