foto: picture-agency
Konkurss "Supernova" ievieš nebijušu kārtību - pieteiktās dziesmas varēs vērtēt jebkurš
Pagājušā gada "Supernovas" uzvarētāja Agnese Rakovska ar grupu "Triana Park".
Kultūra
2017. gada 18. oktobris, 10:39

Konkurss "Supernova" ievieš nebijušu kārtību - pieteiktās dziesmas varēs vērtēt jebkurš

Kasjauns.lv

Sākot no šodienas, 18. oktobra plkst.10, konkursam "Supernova" pieteiktās dziesmas jau no pirmās atlases kārtas varēs vērtēt jebkurš skatītājs, informē Latvijas Televīzijas pārstāvji. 

Konkursa dziesmas tikai ar to nosaukumiem ir publicētas projekta mājaslapā, kur klausītāji vērtējumu var izteikt, spiežot ikonu "Patīk" vai "Nepatīk" pie katras dziesmas.

Rakovskas triumfs! Konkursa "Supernova 2017" fināla spilgtākie mirkļi

Konkursa “Supernova 2017” fināls 2017. gada 26. februārī. Finālā uzvarēja un Eirovīziju Latviju pārstāvēs Agnese Rakovska ar grupu "Triana Park".

gallery icon

Vērtēšana notiks līdz 29. oktobra plkst.23.59, un šo vērtējumu konkursa atlases žūrija ņems vērā, izvēloties māksliniekus konkursa pusfināliem. Tieši tikpat ilgu laiku dziesmas vērtēs arī profesionāļu žūrija, kurā arī šogad darbosies Latvijas mūzikas eksperti un industrijas pārstāvji no ārvalstīm.

"Šogad pirmo gadu konkursā "Supernova" vairs nevarēja atsevišķi pieteikt tikai dziesmu vai izpildītāju, jo šī prakse iepriekšējās sezonās līdz galam neattaisnojās. Pieteikt varēja tikai gatavas dziesmas ar jau konkrēti zināmiem izpildītājiem. Potenciālo dalībnieku vidū ir gan jau pieredzējuši skatuves mākslinieki, gan jaunas, sevi jau pieteikušas grupas. Taču, ir arī pilnīgi jauni, iepriekš neredzēti un pārsteidzoši izpildītāji," saka projekta "Supernova" producente Ilze Jansone.

"Supernova 2017" otrās atlases koncerts

Svētdien, 12.februārī, LTV1 tiešraidē notika "Supernova 2017" otrās atlases konkurss.

gallery icon

Nākamā konkursa kārta notiks jau 5. novembrī, kurā dalībnieki klātienē tiksies ar atlases žūriju. 
 

Tēmas