Triks, kas katram latvietim ļaus iemācīties angļu valodu!
Sabiedrība
2017. gada 29. maijs, 08:30

Triks, kas katram latvietim ļaus iemācīties angļu valodu!

Jauns.lv

"Angļu valodu biju apguvusi skolā pirms daudziem gadiem, bet toreiz tā īsti neko neiemācījos. Taču Šveices metode man ļāva īsā laikā sākt runāt angliski,” stāsta uzņēmēja Ilona Novicka (55) no Rīgas, kura angļu valodu iemācījās, pateicoties unikālajai Šveices metodei. Lasi un atklāj, kā arī tu ātri un vienkārši vari iemācīties brīvi runāt angļu valodā!

– Ilona, vai biji iepriekš mācījusies angļu valodu?

- Tāpat kā daudzi manā vecumā, angļu valodu pirms daudziem gadiem apguvu skolā. Tajā laikā jau neviens nedomāja, ka tā kādreiz reāli būs nepieciešama, un tā īsti neko arī neiemācījos.

– Kas pamudināja sākt mācīties angļu valodu ar Šveices metodi?

- Tagad angļu valoda ir vajadzīga visiem vai nu darbā vai nu ceļojot.. Pati nesen kļuvu par frizieri un angļu valoda tagad man ir nepieciešama darbā, lai strādātu ar klientiem. Agrāk jutos neērti brīžos, kad nesapratu, ko man ārzemnieki saka, un vēl vairāk  - nemācēju atrast īstos vārdus, lai sakarīgi atbildētu. Man nav daudz brīva laika, tāpēc mācību programma datorā bija mana vienīgā iespēja beidzot apgūt angļu valodu. Biju lasījusi labas atsauksmes par Šveices metodi, tāpēc nolēmu izmēģināt.

– Kā notika mācīšanās?

- Pasūtīju programmu internetā un to uzreiz atsūtīja, un varēju lietot savā datorā. Forši, ka programmu var izmantot arī telefonā. Es to lietoju brīvajos brīžos, pārsvarā pa vakariem. Ar nodarbībām var nemanāmi aizrauties un tās ātri iet priekšu, tikai klikšķinies cauri. Iepriekš nekad nebiju redzējusi nevienu programmu, kas piedāvātu šādu mācību metodi. Atcerējos gan aizmirsto, gan iemācījos ātri veidot jaunus teikumus. Biju pārsteigta par šādu efektu.
 

– Kā vērtē savu angļu valodu tagad?

- Mana angļu valoda kļuva arvien labāka pēc katras nodarbības. Tagad ir uzlabojies mans vārdu krājums, varu brīvāk runāt angliski un izruna vairs neliek sarkt nedz man, nedz ārzemniekiem (smejas). Tagad jūtos par sevi pārliecināta un gaidu katru iespēju sarunāties angliski.  

– Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

- Angļu valodas apguve pēc Šveices metodes ir vienkārša, turklāt programma datorā ir pieejama jebkurā sev ērtā laikā. Kamēr tu vilcinies, citi jau runā angliski. Izmēģini un sāc brīvi runāt angļu valodā!

SwissLanguages.com piedāvā – iemācies runāt angliski 14 dienās! Tikai šodien saņem valodu programmu ar 55% atlaidi – tikai par 6.95 € (parastā cena EUR 16.95). Pasūti programmu tagad, bet izmanto, kad vēlies! Nenokavē! Atlaide tikai pirmajiem 49 interesentiem šodien!