Janičenoks sācis treniņus pie "Jelgavas" komandas
Viens no Latvijas izlases līderiem Kristaps Janičenoks joprojām ir jauna kluba meklējumos.
Basketbols
2014. gada 3. oktobris, 12:01

Janičenoks sācis treniņus pie "Jelgavas" komandas

Jauns.lv

Ilggadējais Latvijas izlases basketbolists Kristaps Janičenoks piektdien aizvadījis pirmo treniņu "Jelgavas" komandas sastāvā, izteicās vienības pārstāvis Jānis Tiltiņš.

Janičenoks vienojies ar komandas galveno treneri Mārtiņu Gulbi par iespēju aizvadīt treniņus un uzturēt sevi sportiskajā formā, tomēr pagaidām nekādas runas par līguma slēgšanu nav bijušas, uzsvēra Tiltiņš.

Pašlaik 31 gadu vecais Janičenoks kopš 2010. gada spēlēja "VEF Rīga" komandā, turklāt bija tās kapteinis, tomēr starpsezonā Latvijas vicečempioni viņam jaunu vienošanos nepiedāvāja.

Kā zināms, šajā vasarā Janičenoks palīdzēja Latvijas valstsvienībai kvalificēties Eiropas čempionātam, kvalifikācijas turnīra sešos mačos vidēji izceļoties ar 8,8 punktiem.

Tikmēr "Barons kvartāla" komandā, kurā debijas maču jau aizvadījis Kaspars Kambala un drīzumā varētu sākt spēlēt Kristaps Valters, pašlaik trenējas arī Sandis Valters, Ernests Kalve un Edgars Čunda. Jau pēc iepriekšējās spēles vienības galvenais treneris Edgars Teteris izteicās, ka "komandas sastāvs var mainīties pat uz nākamo maču un tajā viss ir iespējams".

Kā zināms, jaunās LBL sezonas pirmajos mačos trešdien "Jelgava" ar 55:80 piekāpās "VEF Rīga" komandai, bet "Barons kvartāls" ar 77:70 uzveica "Latvijas Universitāti".

LETA/Foto: Ieva Čīka/LETA