Neuzvaramā meiteņu futbola komanda triumfē U-12 puišu komandu līgā, turklāt viņas nemaz negribēja tur ielaist!
Neuzvaramās "Queens Park Ladies" meitenes (ekrānuzņēmums no "X")
Futbols
2024. gada 24. aprīlis, 04:32

Neuzvaramā meiteņu futbola komanda triumfē U-12 puišu komandu līgā, turklāt viņas nemaz negribēja tur ielaist!

Sporta nodaļa

Jauns.lv

“Queens Park Ladies” U-12 meiteņu komanda triumfējusi Anglijas Bornemutas jaunatnes futbola līgas trešajā divīzijā, turklāt nezaudējot nevienā spēlē. Kas tur īpašs, varētu vaicāt. Lieta tāda, ka tā ir zēnu līga, un visi pretinieki futbola laukumā bija puikas.

18 uzvaras, četri neizšķirti un neviena zaudējuma. Gūto un zaudēto vārtu attiecība pārsteidzoša — 61 pret 11. Otrās vietas ieguvēja meiteņu komandu nevarēja pat teorētiski panākt jau vairākas kārtas pirms turnīra noslēguma un beigās atpalika par 16 punktiem!

Meiteņu triumfs ir jo saldāks tādēļ, ka vietējie futbola funkcionāri sākumā nemaz negribēja viņas pielaist pie spēlēšanas šajā turnīrā. Taču komandas treneris Tobijs Grīns bija pārliecināts, ka viņa audzēknes ir vairāk nekā konkurētspējīgas puiku sabiedrībā.

Viņš sāka veidot komandu pēc tam, kad paša meita Olīvija paziņoja, ka grib spēlēt futbolu. Viņš jau trenēja savu vecāko meitu kā vienīgo daiļā dzimuma pārstāvi puiku komandā, taču pēc jaunākās meitas paziņojuma nolēma izveidot meiteņu komandu, kura spēlētu puiku līgā.

Nākamsezon viņa komanda spēlēs U-13 komandu otrajā divīzijā.