foto: AFP/Scanpix
Tenisa sliktais zēns Niks Kiris nolēmis pievērsties “OnlyFans”
Niks Kiris.
Sporta zvaigznes
2023. gada 7. decembris, 17:19

Tenisa sliktais zēns Niks Kiris nolēmis pievērsties “OnlyFans”

Jauns.lv

Austrālijas tenisa zvaigzne Niks Kiris ir parakstījis līgumu ar video abonēšanas uzņēmumu “OnlyFans”. Šādu savu soli pats sportists uzskata par loģisku lēmumu, par ko īpaši nav bijis pat jādomā.

"”OnlyFans” konta izveidošana nebija nekāds grūtais lēmums," savā paziņojumā pavēstīja Kiris. "Viņi revolucionizē sociālos medijus, un es vēlējos būt daļa no tā. Sportisti vairs nevar parādīties tikai kortā vai laukumā, mums ir jāparādās arī tiešsaistē,” Kiri citē CNN.

"Es vēlos radīt, producēt, režisēt un, lai man pašam pieder savs saturs. Tā ir nākotne. Jau gadiem ilgi esmu tieši uzrunājis savus fanus, un es zinu, ko viņi vēlas redzēt. Protams, būs iesaistītas tenisa bumbiņas, padomi, triki un aizkulises, bet viņi varēs redzēt arī dažādas citas manas dzīves sastāvdaļas - datorspēļu spēlēšanu, tetovējumus, mana intīmo pusi - tas viss būs redzams, ar ko es iepazīstināšu fanus!"

Niks Kiris noteikti ir viens no interesantākajiem un kolorītākajiem tenisa tūres dalībniekiem. 2022. gadā viņš Vimbldonā pirmo reizi karjerā sasniedza “Grand Slam” finālu, kur gan piekāpās serbam Novākam Džokovičam, bet iepriekš savā dzimtenē kopā ar tautieti un labu draugu Tanasi Kokinaki izcīnīja uzvaru “Australian Open” dubultspēļu sacensībās. Pagājušajā sezonā Kiris plaukstas savainojumu dēļ nepiedalījās nevienā no “Grand Slam” turnīriem un viņa vārds vairs nav atrodams arī nākamā gada “Australian Open” dalībnieku vidū. 2023. gadā Kiris, kurš karjeras laikā vienspēļu rangā sasniedzis pat 13. vietu, aizvadīja tikai vienu ATP raudzes spēli, kurā piekāpās Ķīnas tenisistam Jibinam Vu.

Kā vēsta CNN, “OnlyFans” sākās kā sociālo mediju platforma ikvienam, kurš vēlējās veidot video un fotogrāfijas, lai dalītos ar abonētājiem, taču Apvienotajā Karalistē bāzētais uzņēmums ātri vien kļuva pazīstams ar seksuāli atklātu un citu pieaugušo saturu. 2021. gada augustā “OnlyFans” paziņoja, ka aizliegs seksuāli atklātu saturu, taču pēc dažām dienām uzņēmums šo lēmumu atcēla pēc satura radītāju reakcijas.

“OnlyFans” CNN pastāstīja, ka kopš dibināšanas 2016. gadā tā ir izmaksājusi autoriem vairāk nekā 10 miljardus ASV dolāru.  Saskaņā ar “OnlyFans” jaunāko peļņas pārskatu 2022. gadā platformas 239 miljoni lietotāju iztērēja vairāk nekā 5,5 miljardus ASV dolāru, salīdzinot ar 4,8 miljardiem ASV dolāru 2021. gadā. “OnlyFans” saņem 20% no lietotāju maksājumiem, bet satura veidotāji saņem atlikušos 80%, teikts uzņēmuma paziņojumā.