Futbols
2023. gada 13. augusts, 00:00

Mesi ir neapturams! Nepilna mēneša laikā viņš var kļūt par "Inter" trešo visu laiku rezultatīvāko spēlētāju

Jauns.lv

Mesi ir neapturams! Katrā spēlē gūstot vārtus, viņš nepilna mēneša laikā var kļūt par "Inter" trešo visu laiku rezultatīvāko spēlētāju

Viens no pasaules visu laiku izcilākajiem spēlētājiem, 36 gadus vecais Argentīnas izlases kapteinis Lionels Mesi savā jaunajā klubā kopš debijas 21. jūlijā ir aizvadījis vien piecas spēles, taču itin nemaz nav zaudējis savas snaipera dotības, gūstot astoņus vārtus. Neticami, bet ar to viņam pietiek, lai ar venecuēlieti Hosefu Martinesu dalītu 4. vietu “Inter” visu laiku rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Pēdējā spēlē piektdien Mesi bija rezultatīvs Līgu kausa astotdaļfinālā pret "Charlotte FC", palīdzot uzvarēt ar 4:0. Spēlē guva vārtus arī pašlaik trešais visu laiku rezultatīvākais "Inter" spēlētājs, soms Roberts Teilors (devītos 65 spēlēs), kā arī Martiness (astotos 29 spēlēs).

Ņemot vērā Mesi virtuoza dotības laukumā, nav šaubu, ka viņš ir spējīgs pavisam drīz kļūt par kluba rezultativitātes rekordistu. Pašlaik šis gods pieder karjeru šajā klubā jau noslēgušajam argentīnietim Gonsalo Igvainam — 29 vārti 70 spēlēs, viņam seko ekvadorietis Leonardo Kampano ar 16 vārtiem 51 spēlē.