foto: REUTERS/SCANPIX
Bijušais F-1 komandas īpašnieks nejauši izrunājas par Šūmahera stāvokli
Mihaēls Šūmahers savos ziedu laikos.
Sporta zvaigznes
2023. gada 1. marts, 11:44

Bijušais F-1 komandas īpašnieks nejauši izrunājas par Šūmahera stāvokli

Jauns.lv

Bijušais "Formula 1" komandas īpašnieks Edijs Džordans, komentējot Mihaēla Šūmahera veselību, izteicis frāzi, kas viesusi skaidrību par slavenā braucēja pašreizējo stāvokli.

Bijušais komandas īpašnieks Džordans intervijā OLGB pastāstījis par to, kā Mihaēla dēls Miks ticis pie sava vārda. Lai gan daudzi uzskata, ka Miku tā nosauca tēva vārdā, patiesībā tā nav taisnība, vēsta "Postimees".

Miks, kurš šosezon ir "Mercedes" rezerves braucēju sastāvā, savu vārdu ieguvis par godu motobraucējam Mikam Duhanam, kuru Šūmahers seniors ļoti cienīja.

"Protams, Mikam nebija viegli samierināties ar to, ka tēvs vairs nav ģimenes loceklis. Viņš ir kopā ar viņiem, bet viņš nav ar viņiem," Džordans skaidri lika saprast leģendārā braucēja pašreizējo stāvokli, kurš 2013. gadā, slēpojot, guva smagu galvaskausa smadzeņu traumu.

Līdzīgi dokumentālajā filmā "Netflix", kas iznāca 2021. gadā, viņa stāvokli aprakstījusi arī viņa sieva Korīna. Pēc viņas teiktā, Šūmahers ir kļuvis citāds, taču viņš ir šeit.

Autosporta leģenda Mihaēls Šūmahers

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Mihaēls Šūmahers gadu gaitā.

gallery icon

Jauns.lv jau ziņoja, ka pēc 2013. gada nogalē piedzīvotā kalnu slēpošanas negadījuma Mihaēls Šūmahers nonāca komā, jo ar galvu bija atsities pret akmeni. Mihaēls slēpošanas trasē bija devies kopā ar savu tolaik 14 gadus veco dēlu Miku. Slaveno autobraucēju no nāves, visticamāk, paglāba ķivere, kura bija sportistam galvā.

Pēc vairāku mēnešu ārstēšanās slimnīcā Mihaēls tika pārvests uz ģimenes mājām Šveicē pie Ženēvas ezera, kur lielākoties viņš uzturas mediķu brigādes nepārtrauktā uzraudzībā. Kopš tā laika Šūmaheru ģimene nav daudz publiski runājusi par Mihaēla veselību, dodot pamatu lērumam spekulāciju.

Īpašums Šveicē, kur mājās ārstējas Mihaels Šūmahers

Šūmahera sieva Korīna, pārdodot vairākus īpašumus, iegādājusies medicīnas aparatūras 16 miljonu (!) vērtībā, kas nodrošina vīram visu vajadzīgo aprūpi mājās ...

gallery icon